PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465494}

Brzydka prawda

The Ugly Truth
2009
6,9 133 tys. ocen
6,9 10 1 132719
5,1 15 krytyków
Brzydka prawda
powrót do forum filmu Brzydka prawda

Świetny

ocenił(a) film na 10

A ja się cieszę,że go obejrzałam! Piękna Heigl i nieziemsko przystojny Butler zapewnili mi miły wieczór.A tak na marginesie-interesujące jak to mężczyzni postrzegają kobiety...może i jest w tym ziarnko prawdy;) Polecam

ocenił(a) film na 8
anulek13

ja też się cieszę. świetna komedia, choć było od początku wiadomo jak się skończy. ktoś kto pisał recenzję trochę się zagalopował, bo dla mnie w sztuczkach Butlera nie było w tym nic oburzającego. Ja się ubawiłam:)

ocenił(a) film na 4
anulek13

A ja powiem dla odmiany, że jestem rozczarowana. Lubię komedie romantyczne, ale pomiędzy Kat a Gerardem brakowało mi chemii. O wiele ciekawiej wyszedł duet Butler-Aniston w Dorwać byłą. Brzydka prawda początkowo zapowiadała się fajnie - niegrzeczna telewizja, brzydka prawda, ale z czasem Mike zwalniał, stawał się mniej... nie wiem... im bliżej końca tym prawda stawała się ładniejsza (może tak to ujmę), a film cięższy.

ocenił(a) film na 7
anulek13

Szczerze to nie jedno ziarnko :)
Wg mnie jest w filmie ukazana jest "prawdziwa" prawda jeśli chodzi o postrzeganie kobiet przez mężczyzn... oczywiście nie wszystkich mężczyzn, bo niby każdy jest różny, ale jednak... xD
Osobiście uważam film za bardzo dobry.
Pozdrawiam