PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465494}

Brzydka prawda

The Ugly Truth
2009
6,9 133 tys. ocen
6,9 10 1 132720
5,1 15 krytyków
Brzydka prawda
powrót do forum filmu Brzydka prawda

Kilka śmiesznych momentów ogólnie szkoda czasu nie warto. Film o puszczalskiej co sobie faceta nie może znaleść. Kolejne amerykańskie dno.

użytkownik usunięty
Pablo_60

Czemu puszczalskiej?

Temu puszczalskiej bo umawiała sie z doktorkiem a z drugim sie w windzie puściła no normalne to nie jest a taka strasznie zakochana była fil bez ładu i składu

Pablo_60

Jeśli nie lubisz komedii romantycznych, to ich nie oglądaj, i nie wystawiaj
negatywnych opinii. pozdrawiam

buffetrc

Właśnie lubie komedie romantyczne ale ten to jest masakra aż oczy bolą. Wiadome każdy ma swoją opinie ja wyrażam moją własną po to ten portal min został stworzony. Nie oznacza to że tylko głosy na plus muszą być. Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) film na 8
Pablo_60

No to przegrywasz facet bo większość głosów jest na plus. Poza tym nazywać kogoś puszczalskim tylko dlatego,że jest w kimś bardziej zakochany niż w kimś z kim dopiero zaczyna się spotykać to prawdziwy debilizm.

xscape

Debilizmem jest zaczynanie nowego związku przed zakończeniem starego. Poza tym to żaden wyścig czy zawody żebym miał tu przegrywać wyrażam moją opinie i tyle nikt nie musi się ze mną zgadzać.

ocenił(a) film na 10
Pablo_60

ale Abby NIE BYŁA z Colinem w ZWIĄZKU!!!

poza tym z Mikiem nie "puściła się" tylko pocałowała.

dlatego Twój zarzut jest bez sensu, idiotyczny.

ocenił(a) film na 8
Pablo_60

Pablo to jakie komedie romantyczne lubisz? Podaj pare tytulow, pozdrowienia

basiamichalak85

Chociażby 50 pierwszych randek, Jak stracić chłopaka w 10 dni, To właśnie miłość i np jeszcze Hitch , to tak z grubsza moje ulubione, choć pewnie jeszcze kilka by się znalazło, pozdrawiam również.

ocenił(a) film na 8
Pablo_60

no rzeczywiście same fajne komedie:) tak tylko pytałam z ciekawości. To co podobało mi się w The Ugly truth to rozprawienie się z pruderią, wiele kobiet mogłoby się czegoś z tego filmu nauczyć:) mnie się bardzo podobał, dodatkowo powiedziałabym, że był to film także obyczajowy. Pablo a przyznaj, że z nazwaniem bohaterki "puszczalską" to była maleńka prowokacja:D wiadomo, że ludzie się zaraz napuszą i będą rzucać słownymi sztyletami :D:D ja tak czasem robię jak uważam film za totalną klapę, polemika też jest sztuką:P Pzdr

basiamichalak85

Heh ujmę to tak niech forum tętni życiem :)

Pablo_60

imo Hitch lepszy. A co do tej puszczalskiej to nie wiem czy spotykanie się z kimś parę dni, tygodni to od razu związek, ale jak kto lubi. pozdro i nie spinaj się tak ;]

ocenił(a) film na 7
Pablo_60

Oh, c'mon. Normalna komedia romantyczna. Wszystkie takie są. Po co w ogóle oglądasz takie filmy, jesli uważasz że są beznadziejne? I can't see the point.
Mnie osobiście bardzo się podobał. Zabawny i lekki. Taka właśnie powinna być komedia romantyczna ;)

użytkownik usunięty
Pablo_60

lol zwykly fiut bez polotu z ciebie mosku, kinematografia to dla cebie muminki to co sie ziwic ze nie odrozniasz oryginalnych produckji od pseudoamerykanskich hehehe