byliśmy w sobote. Poszliśmy myśląc że to będzie kolejna "jakaś tam" lekka komedyjka. Film okazał sie wielka niespodzianką. Dawno tak nie usmiałem sie w kinie. Film rewelacja, świetne postaci, świetne gagi. generalnie super.
Polecam bo zabawa naprawdę przednia
Niestety rozczarowałam się! Owszem komedyjka niczego sobie, ale praktycznie wszystkie śmieszne sceny zawarte są w zwiastunie. Mocno nastawiłam się na ten film zanim wszedł do kin, ale mnie rozczarował, kiedy już na niego poszłam. Niektóre teksty np. z programu telewizyjnego "brzydka prawda" były żenujące i wcale nie śmieszne. Wszystko od początku do końca było do przewidzenia.
W komediach romantycznych nie chodzi o to, żeby fabuła była nieprzewidywalna, a bohaterowie niesztampowi. Właśnie idąc na film tego typu dokładnie wiesz czego się spodziewać - kto się czubi, ten się lubi etc. Ważne, żeby był lekki i przyjemny a przy okazji zabawny i dla mnie ten film taki właśnie jest. Nie ma co wymagać od twórców nie wiadomo czego. Osobiście spodziewałam się dużo gorszego filmu, a tak porządne 7/10.