PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465494}

Brzydka prawda

The Ugly Truth
2009
6,9 133 tys. ocen
6,9 10 1 132720
5,1 15 krytyków
Brzydka prawda
powrót do forum filmu Brzydka prawda

Niby to 'tylko' komedia romantyczna. I to taka dość typowa i przewidywalna. Nie wybija się z kanonu tego typu filmów. Ale wrażenia po obejrzeniu są niesamowicie pozytywne. Nie spodziewałam się! Jak najbardziej polecam.
Momenty, które bawią, w których chcemy zamknąć oczy, by wraz z bohaterami nie czuć tak ogromnego zażenowania, świetnie dobrani aktorzy i teksty 'znawcy spraw damsko-męskich', które naprawdę dają do myślenia - mieszanka pozytywnie wybuchowa!

ocenił(a) film na 10
Nula

Mam podobne odczucia (dosłownie:P nie wiem jak Wy, ale podczas przyjęcia służbowego byłam równie zażenowana:D) Wielki pozytyw dla tego filmu:)

Nula

"I to taka dość typowa i przewidywalna."
dokladnie a jednak inna i wprawila mnie mimo tej przewidywalnosci w super nastroj:) a inne tego typu jak widze to przeklinam ze moglam sie tego spodziewac bo to amerykanskie kino, niestety coraz rzadziej filmy z tego kraju zaskakuja, ostatnio zaczelam ogladac tylko filmy z innych krajow a ten w koncu przypomnial ze potrafia robic rewelacyjne filmy.
Szkoda ze takich filmow juz coraz mniej, chyba przechodza amerykanie na masowke jak bollywod.