Byłam na pokazie przedpremierowym i cieszyłam się, że nie zapłaciłam w związku z tym za bilety. Film ma kilka zabawnych scen i tekstów, ale to zbyt mało by się podobać. Czasem mamy taki nastrój, że dobrze pośmiać się nawet z głupich filmów, ale czy warto tracić na to czas i pieniądze? Nawet Gerard (jakby bardziej pyzaty niż zwykle) nie ratuje tego obrazu, jego partnerki nie trawię zupełnie, uważam, że jest po prostu nijaka. Możecie obejrzeć na własną odpowiedzialność, chyba wyłącznie dla Butlera :P
pozwolę sobie nie zgodzić się z powyższą opinią... byłem na pokazie przedpremierowym i mimo że nie przepadam za komediami romantycznymi, ten film w miarę mi się podobał. Dużo humoru, nietendencyjny scenariusz i moim zdaniem dobrze dobrani aktorzy robią swoje. W porównaniu z polskimi tego typu tworami to bardzo dobry film. Marto pójść z drugą połówką i miło spędzić czas. Polecam film, w mojej opinii warto obejrzeć.
Nie tendencyjny? Przecież przewidywalny do bólu, a o wojnie płci było już n filmów. Końcówka zupełnie zmarnowała film, gdyby była inna, film może choć trochę by się obronił. A tak brzydka prawda okazała się być polakierowanym tortem.
hej sciagnelam ten film ale nie mam napisow do niego:( czy ktoś by mi mógł wysłać mój mail to goskkaa@gmail.com z góry dzieki
Powiem wiecej.. wedlug mnie to skandal!!!! Nie bylo tam zadnych smokow, elfow ba nawet czarodziejów!!! Ani jednej rysowanej postaci!!! Zero poscigow samochodowych czy nawet rowerowych i ani jednego granata!! Granata ba nawet nikt nikogo nie postrzelil ba nawet nie dziabnou nozem!! Cholercia no mowie nawet ani razu sie nie przestraszylem a efekty specjalne.. ba nawet nie bede tematu zaczynal!!! Odradzam w 101%!!
film jest zarąbisty! uśmiałam się do łez :) chyba nie spodziewaliście się po komedii ROMANTYCZNEJ że będzie głęboka, skłaniając do przemyśleń nad ludzką egzystencją? jak ktoś ma ochotę na takie rzeczy to na dramat proszę. osobiście polecam, uważam, że lepsze niż kac vegas, aczkolwiek nie powinno się porównywać tych dwóch filmów.
Właśnie! Żadnych pościgów? w komedii romantycznej? skandal!
Strasznie się zawiodłam na tym jaki ten film był przewidywalny... komediowy... i romantyczny, no szok.
Tak serio to naprawdę bardzo dawno nie uśmiałam się tak na żadnej komedii zdecydowanie polecam.
PO PIERWSZE NAŻECZONY MIMO WOLI BYŁ GENIALNY !!! MOŻNA BYŁO ŚMIĆ SIĘ PRZEZ CAŁY FILM A "BRZYDKA PRAWDA" NAPEWNO TROCHĘ GORSZA OD "NAŻECZONEGO...." ALE TEŻ FAJNIE SIĘ OGLĄDAŁO, CIEKAWY FILM , BYŁO NAPRAWDE KILA SWIETNYCH MOMENTÓW, MOŻNA BYŁO SIĘ POSMIAĆ. POLACAM JEŻELI KTOŚ CHCE SIĘ ODPRĘŻYĆ I ODPOCZĄĆ OD ŻYCIA CODZIENNEGO!