PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465494}

Brzydka prawda

The Ugly Truth
2009
6,9 133 tys. ocen
6,9 10 1 132719
5,1 15 krytyków
Brzydka prawda
powrót do forum filmu Brzydka prawda

Byłem w kinie z dziewczyna..i bardzo dobrze sie bawiłem..film bardzo zabawny ;) a takze bardzo lubie ta aktorke ;p

ocenił(a) film na 10
jafi1990

też dałam 10 :D dawno nie oglądałam tak udanej komedii romantycznej :) polecam! super film

jafi1990

Czyli uważasz ten film za arcydzieło w swoim gatunku??
Wyjaśnij czemu??

ocenił(a) film na 10
pierestrojka

Bo dawno żadna komedia romantyczna nie zrobiła na mnie takiego wrażenia... :) ponad to dobra obsada, jest zarówno śmiesznie jak i romantycznie. Może i wiadomo od początku kto z kim będzie ale jest to wszystko fajnie zaplanowane...:)

ocenił(a) film na 7
jafi1990

10 to nie, bo momentami widziałem ukierkowe motywy typowe dla beznadziejnych komedii romantycznych.. ale tak - to dobra odskocznia od takich właśnie filmów. bardzo dobrze zagrany i prowadzony film :)

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

Ja dałam 9, i faktycznie zgadzam się- w swoim gatunku film jest rewelacyjny :) Dawno się tak nie uśmiałam na żadnym filmie xD

EveRose

ja daje 10/10, ale nie rozpadtruje tego filmy jako komedii bo Brzydka prawda to prawdziwe oblicze życia z tym, że w filmie jest szcześliwe zakończenia a w życiu nie zawsze....

ocenił(a) film na 10
jafi1990

Moim zdaniem również najlepsza komedia, od bardzo długiego czasu! Nie była głupia i naiwna - każda scena wynikała z innej tworząc naprawdę świetne widowisko. Tyle ile ja się na tym filmie śmiałem to poezja - w całym domu było mnie słychać :D

jafi1990

zarypisty film! dawno nie widziałam tak dobrej komedii romantycznej! coś
dla facetów i dla dziewczyn:)

ocenił(a) film na 7
jafi1990

Fajna komedia ale 10 to troche za dużo ( moim zdaniem .

ocenił(a) film na 9
jafi1990

Przede wszystkim fajna obsada, jedna z moich ulubionych aktorek i ten chodzący seks Gerard Butler mmmm. Film ten wydaje mi sie idealny i dla facetow i dla kobiet. Nie ma w nim jakoś przesadnie dużo przeslodzonych scen (poza koncowa - standard), leci sporo "świńskich" tekstów i to co lubie w filmach: gdy faceci wypowiadają sie co pociąga ich w kobietach (nie wiem dlaczego ale strasznie to lubie :D )

Scena z wibrującymi majtkami rewelka :D
Pozdrawiam.