Budda pokazał w filmie swoją zmyśloną historię. Dzieciaki łykają to jak pelikany!
Od zmywaka do milionera....
Szkoda tylko, że to stek bzdur. Zaczynając od wypożyczalni, fotowoltaika aż do loterii. Oczywiście robiąc na nieswoje nazwisko. Idealnym przykładem jest jego dziewczyna Aleksandra Krcha i jej firma.
Zadaje się z podejrzanymi typami jak MGP. Robi z nim interesy kosztem swoich widzów. Promuje jego loterię a później "kupuje" 2 jego samochody o wartości grubo powyżej miliona złotych. W zasadzie nie kupuje, bo transakcja odbywa się między Wiesławą Glinkowską(matka MGP) a Aleksandra Krcha Marketing Group(firma dziewczyny buddy). Wiedział od lat kim jest MGP a mimo to nadal byli wspólnikami np. przy szkoleniu z myjni i social mediów.
Dzieciaki bronią swojego idola, a ten sprzedawał ich jak produkt i na tymzarabiał.
Wystarczy chwilę pochylić się nad temat, a już wypadają trupy z szafy.
Ale udało mu się dostać Szefem F1 i zdobył c sławę jak i Miliardy za wyszkolenie kierowców o zdobyte Tytuły F1 z Hamiltonem i Mercedes w sprawie Konstrukcji najlepszego Bolidu przez 7lat.I co mam 1miliard dolarów zespół F1 Mercedesa 25% udziałów jak i Williamsa najlepszy Bolid wszech czasów i co sądzisz ze to też osszukal powiecie sam nie bądź SMIESZNY.
I chodzi mnie tutaj o Toto Wolffa Szefa zespołu F1 dzieciaka co zC,ynal na zmywaku aby stać się kierowca z Tytułem.ale się mu to nie udało ale udało mubsie zrobić mocnego Mercedesa
nazbieralo sie tych celebrytów beztalenci a ktos to oglada, heh, komediowo powinno oznaczac
zmyślona czy nie, miejscem takich filmów jest youtube nie sala kinowa. Oceniam 1/10 tak samo jak film o Lewandowskim i Błaszczykowskim. Do Buddy i Błaszczykowskiego nic nie mam a Lewandowskiego nawet lubię. Pomimo to jestem przeciwny powstawaniu takich filmów, a jedynie jak to mogę wyrazić to 1 gwiazdka
jak widac jestes idealnym przykladem tego przyslowiowego "lykania jak pelikan" dalej wierz w te bzdury i badz zly ze on cos osiagnal a ty nie xDDDDDDDDD
Mądrze powiedziane! Kolejne zasrane indywiduum influencerskie dosłownie znikąd, które wykorzystało powodzian ich własnym kosztem przez niego oni mają teraz problemy. Takich śmieci jak on rozstrzelać na miejscu i bez namysłu!