PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698748}
6,5 6,1 tys. ocen
6,5 10 1 6052
5,8 4 krytyków
Camp X-Ray
powrót do forum filmu Camp X-Ray

Czyli można oglądać w ciemno. Jeśli w filmie gra jedna z obecnie najlepszych amerykańskich aktorek to takiego filmu przegapić nie można.

HRA

rozumiem, ze to prowokacja, bo nikt o zdrowym umysle nie uwaza tego be ztalencia za wogole aktorke.

funkadelic

to najprawdziwsza prawda. Proszę mi wybaczyć krótką odpowiedż ale gardzę hejterami.

pozdrawiam serdecznie

HRA

hahah, krotka odpowiedz bo do łba masz troche za daleko, wiec i zachwtyt najwiekszym drewnem w historii żenskich aktorek, Ta sierota grac nie potafi, w kuluarach jest uwazana za jedna z najgorszych aktorek, Wspolczuje estetyki w odebiaraniu gry aktorskiej, a wlasciwie masz brak poczucia smaku lub zaburzenia w percepcji odbioru czyjegos kunsztu aktorskiego.

funkadelic

Szanowny Pan pisze jakby pięć minut temu wyszedł z pierdla z obolałą rzycią. Trudno zrozumieć Pana niezwykłe problemy.

pozdrawiam serdecznie

HRA

co to jest "rzycią" bo chyba ty nigdy nie wyszlas z podstawowoki, prymitywny sposob przekazu z twojej strony o tym swiadczy.

Tekst "do łba masz za daleko" pochodzi z filmu Dzien Swira, radze obejrzec, bo braki masz straszne, z tąd moze i zachwyt Kristen Steward hahahha

funkadelic

Proszę mi jeszcze raz wybaczyć bo faktycznie zbładziłam. Jest Pan tuzem intelektu, pięknej polszczyzny i mądrości wszelakich,
Szczerze mówiąc to jest Pan perłą tego wykwintnego portalu.

pozdrawiam jeszcze serdeczniej

HRA

Proszę napisać, dlaczego uważasz KS za jedna z najlepszych aktorek w branży, chciałbym się troszkę pośmiać :)

HRA

no coz , mysle ze troszeczke Cie poniosło.Aktorka bardzo przecietna , ani zła ani wybitna.Jest młoda ,wiec jak czesto powtarzam nalezy dac jej szanse ,gdyz moze kiedys zagra swoja role zycia. Jak na razie niczym szczegolnym sie wyroznila.Oczywiscie role w zmierzchu nalezalo by przemilczec albowiem kazdy wie co to byla za saga i dla jakich widzów przeznaczona.Ma jeszcze czas i szanse podreperowac swoj slaby warsztat aktorski.

ocenił(a) film na 7
parsxzywykutafon

No to za mało filmów widzieliście z tą aktorką. Ja uważam że to jest jej jeden z lepszych filmów w jakich grała i dala sobie radę.
Ogólnie jestem ciekaw innych aktorów na miejscu Stewart, ale to zostawię dla siebie.
Ona ma jeszcze szanse, jest młoda.
A słyszałam, że zamierza zmienić branżę.
Więc może "funkadelic". Twoje marzenia się spełnią.

parsxzywykutafon

Jeśli myślisz, że przyzwoita dama wda się w polemikę z kimś , kto nazwał się parszywym kutafonem, to ani chybi żeś oszalał.

pozdrawiam serdecznie

HRA

masz raje ja tez nie bede wiecej pisal z kims kto nazwal sie HRA KTORE ODNOSI SIE DO OCENY RYZYKA ZDROWOTNEGO LUB NADREAKTYWNOSC OSKRZELI

pozdrawiam rowniez

HRA

Uważam że masz racje, obejrzałem wszystkie filmy z jej udziałem. Nie umywa się do obecnych aktorek. A może stać wśród takich sław jak Sasha Gray. Shasha pokazała swój talent w ostatnich filmach polecam.