ehh te reklamy :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (
ja czekam na wilsona ;*:P
................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ...........
ja jednym uchem słucham :P ale trudno mi oglądać, bo siedzę bokiem/tyłem. bocznym tyłem. tylnim bokiem.
nic dziwnego :)
jak puściłam tv w kompie cały czas zacinało
dałam sobie spokuj :D
film świetny, zwłaszcza piłka :D
A mnie tak nie wnerwiają reklamy co lektor - włączyłem sobie kino domowe, słucham szumu morza, a tu nagle lektor taki głośny ze az głowa boli.
Z tymi rozmowami online to pomysł świetny :)
Aż radość zagościła w moim sercu,gdy garstka ludzi robi dokładnie to samo,co ja,tzn.ogląda ten film i jednocześnie pisze tutaj :)
W sumie to odnosze wrazenie jakby obok mnie siedzieli ludzie i ogladali razem ze mna :P
Zaczal go zab bolec i odlkadal pojscie do dentysty, dal zonie pierscien zareczynowy, ona mu zegarek, katastrofa . (tak w skrocie)
No właśnie doczytałam na innej stronie, że to piłka ;)). Niby głupi przedmiot, a ile mu wsparcia dał, włączyłam akurat na scenę, w której Wilson odpłynął i on krzyczał, że go przeprasza, żałuję, że nie oglądam od początku!
Musisz obejrzeć od początku. Więc teraz wyłącz i następnym razem musisz zobaczyć całe. Jak dla mnie film - arcydzieło ! Człowiek uczący się wszystkiego od początku z najlepszym aktorem w roli głównej ;)
szkoda, że dopiero teraz. Wilson to była piłka, którą Tom traktował jak swojego przyjaciela :(
reklamy faktycznie są za często (i pojawiają się w najmniej odpowiednich momentach), ale przynajmniej można sobie pójść na kanapkę, albo siku. ; P
kurde miał do niej blisko dlaczego nei doplynal pare metrow wrocil by na tratwe i pytanie czemu przez 4 lata nie zbudowal tratwy ?
Też żałuję, że dopiero teraz, zastanawia mnie jeszcze jedno: skąd ją miał? Rozbił się razem z nią? Czy co?
I znów się popłakałem, kiedy Wilson odpływał...
Zdecydowanie najsmutniejsza scena filmu!
Piłka dopłynęła później na te jego wyspę. Tom Hanks - takiego aktora jeszcze nie było i nie będzie - super gra! Potrafi wzbudzić żal głupią piłką... Ej, pomoże mi ktoś w moim temacie, który założyłem?
Pzdr.
Willson ;( szkoda go niby zwykła piłka a jak się można zżyć ;) a piłka miał stąd że na wyspę przypływ wyrzucił pakunki które jeszcze były w samolocie którym leciał min. łyzwy i ta piłka tzn Willson :D