Pamietam jak byłem z klasa w kinie Sztuka w Krakowie na tym filmie,az mi mile wspomnienia wrocily.Byłem w 6 klasie przed kinem w pokemony gralismy...Kurde za Wilsona to były czasy..
a co powiecie na to abysmy ulożyli dalszy ciąg historii sami ?
ja zaczne
po chwili namysłu pojechał za tą rudą kobietą .....
ja to bym wolała aby jego żona powiedziała mu, że ta dziewczynka to tak naprawdę jego córka i że jej obecny
facet się wycofał bo zakochał się w koleżance z pracy, a ona przecież wciąż zakochana w nim i żyli długo i
szczęśliwie ;P
Hehe bez kitu Posejdon:D:D i Matrix rewolucje.. Zamiast ładnej muzyki na koniec. Ahh te reklamy.
hę? ktoś może mi powiedzieć dlaczego niektóre komentarze nie są ustawione chronologicznie?
b tak jak ja teraz odpowiadam Tobie i moja wypodziedź jest pod Twoja a nie na końcu :)
Świetny, wzruszający film. Kolejna świetna rola Toma. Czy ktoś sobie wyobraża ten film bez tego Aktora przez duże 'A' ? Świetna scena, gdy Chuck leży na zniszczonej tratwie i płacze, chwile po tym jak mu willson odpłyną <3
przekichała kobieta ...
niby 4 lata ...
a juz było dziecko pokazane co mialo pare miesiecy
dodac okres ciazy, dlugo na niego nie czekala , baba eh...
chrzanić Keity czy jak się to pisze :) najbardziej szkoda Willsona :( ja gdybym bardzo kochała nie wyszła za mąż za innego po 4 latach
Dzięki za wspólne oglądanie ;) do zobaczenia na innym filmie :)
chuck będzie szczęśliwy z tą rudą:D i będzie pies, nowy wilson i to cos co było w paczce;P
Heh. nie widziałem, ze tutaj tak ciekawie. No i najbardziej żal mi Wilsona ;) Tu mój ukłon w stronę twórców filmu, aby w widzu wywołać uczucie smutku, rozgoryczenia z powodu Wilsona (scena kiedy piłka odpływa) Film genialny. Ukazuje kruchość życia ale i instynkt przetrwania.
Nie da się ukryć, iż po 4 latach życia w samotności na bezludnej wyspie, można popaść w obłęd.
szczerze to moglo sie tez tak skonczyc ze zrobil sobie nowego wilsona i wrocil z nim na ta wyspe i mieszkal sobie dalej :)
Oj ludzie:) Wy to byscie chcieli miec wszystko podane na tacy bez wysilania mozgownicy;P Wlasnie o to chodzi,zeby niektore rzeczy pozoastaly niewyjasnione i zeby sie troche podomyslac:)
P.S. Na samym koncu filmu rozgladal sie jakby zastanawial sie gdzie jechac i w ostateznosci spojrzal przeciez w strone odjezdzajacego samochodu wiec to juz cos znaczy:) Moze wlasnie tam mial zamiar pojechac:P
Hahaha śmiech na sali tvn podpisał ten film jako przygodowy hahahah. TVN zna się tak na filmach jak mój stary na balecie.
TVN bił rekordy oglądalności i własnej głupoty, tudzież zachłanności. mowa o tych zaje***** reklamach, do cholery żeby co 20 min. było 10 min reklam :(
Niestety :(, ale wiesz lepiej jak tu, niż jak na polsacie... tam to reklama co 5 minut trwająca pół godziny ;D... ale oczywiście wszystko dla widzów...