PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1470}
7,5 592 tys. ocen
7,5 10 1 592121
7,0 74 krytyków
Cast Away - poza światem
powrót do forum filmu Cast Away - poza światem
Miszkurka2000

Pamietam jak byłem z klasa w kinie Sztuka w Krakowie na tym filmie,az mi mile wspomnienia wrocily.Byłem w 6 klasie przed kinem w pokemony gralismy...Kurde za Wilsona to były czasy..

ocenił(a) film na 8
Crackers

a co powiecie na to abysmy ulożyli dalszy ciąg historii sami ?
ja zaczne
po chwili namysłu pojechał za tą rudą kobietą .....

BeautifulSoul

A że długo był na wyspie samotny ...............................

Miszkurka2000

Mają zrobić drugą cześć Cast Away:Z Wilsonem w puszczy

ocenił(a) film na 9
BeautifulSoul

ja to bym wolała aby jego żona powiedziała mu, że ta dziewczynka to tak naprawdę jego córka i że jej obecny
facet się wycofał bo zakochał się w koleżance z pracy, a ona przecież wciąż zakochana w nim i żyli długo i
szczęśliwie ;P

ocenił(a) film na 10
Bobey

Hehe bez kitu Posejdon:D:D i Matrix rewolucje.. Zamiast ładnej muzyki na koniec. Ahh te reklamy.

ocenił(a) film na 8
rafaleq1991

hę? ktoś może mi powiedzieć dlaczego niektóre komentarze nie są ustawione chronologicznie?

violet_duck

Zależy pod jaki temat sie podepniesz......................

ocenił(a) film na 9
violet_duck

b tak jak ja teraz odpowiadam Tobie i moja wypodziedź jest pod Twoja a nie na końcu :)

ocenił(a) film na 6
violet_duck

Świetny, wzruszający film. Kolejna świetna rola Toma. Czy ktoś sobie wyobraża ten film bez tego Aktora przez duże 'A' ? Świetna scena, gdy Chuck leży na zniszczonej tratwie i płacze, chwile po tym jak mu willson odpłyną <3

Bobey

przekichała kobieta ...
niby 4 lata ...
a juz było dziecko pokazane co mialo pare miesiecy
dodac okres ciazy, dlugo na niego nie czekala , baba eh...

Bobey

chrzanić Keity czy jak się to pisze :) najbardziej szkoda Willsona :( ja gdybym bardzo kochała nie wyszła za mąż za innego po 4 latach
Dzięki za wspólne oglądanie ;) do zobaczenia na innym filmie :)

ocenił(a) film na 7
Ines82

Koniec seansu.
Teraz pora na Matrix.
O.
Właśnie się zaczyna.

ocenił(a) film na 9
Midnight_in_Montgomery

chuck będzie szczęśliwy z tą rudą:D i będzie pies, nowy wilson i to cos co było w paczce;P

Midnight_in_Montgomery

Heh. nie widziałem, ze tutaj tak ciekawie. No i najbardziej żal mi Wilsona ;) Tu mój ukłon w stronę twórców filmu, aby w widzu wywołać uczucie smutku, rozgoryczenia z powodu Wilsona (scena kiedy piłka odpływa) Film genialny. Ukazuje kruchość życia ale i instynkt przetrwania.
Nie da się ukryć, iż po 4 latach życia w samotności na bezludnej wyspie, można popaść w obłęd.

Bobey

szczerze to moglo sie tez tak skonczyc ze zrobil sobie nowego wilsona i wrocil z nim na ta wyspe i mieszkal sobie dalej :)

ocenił(a) film na 8
Crackers

i założyliby na tej wyspie sieć supermarketów

ocenił(a) film na 6
Crackers

Ludzie, przecież to zakończenie jest genialne.

Crackers

Oj ludzie:) Wy to byscie chcieli miec wszystko podane na tacy bez wysilania mozgownicy;P Wlasnie o to chodzi,zeby niektore rzeczy pozoastaly niewyjasnione i zeby sie troche podomyslac:)
P.S. Na samym koncu filmu rozgladal sie jakby zastanawial sie gdzie jechac i w ostateznosci spojrzal przeciez w strone odjezdzajacego samochodu wiec to juz cos znaczy:) Moze wlasnie tam mial zamiar pojechac:P

ocenił(a) film na 7
Bobey

Hahaha śmiech na sali tvn podpisał ten film jako przygodowy hahahah. TVN zna się tak na filmach jak mój stary na balecie.

Bobey

takie są realia, wiekszość kobiet by tak zrobiła zukając szczęścia, chciałoby się żeby było inaczej

ocenił(a) film na 9
madmaczek

Phi. Wcale nie :P Są te wspaniałe okazy ;)

ocenił(a) film na 5
Bobey

Widzę, że tvn bił dzisiaj rekordy oglądalności :P

ocenił(a) film na 10
elektrowanilia

a skąd wiesz że biliśmy dzisiaj rekordy oglądalności?

Bobey

może i są, ale przeważnie tak jest, że jeden krok nie w tą stronę niweczy wszystko

ocenił(a) film na 9
madmaczek

Bo z kobietą jak w tańcu - nie robi się złych kroków :P :D

madmaczek

TVN bił rekordy oglądalności i własnej głupoty, tudzież zachłanności. mowa o tych zaje***** reklamach, do cholery żeby co 20 min. było 10 min reklam :(

Richard_B__Riddick

Niestety :(, ale wiesz lepiej jak tu, niż jak na polsacie... tam to reklama co 5 minut trwająca pół godziny ;D... ale oczywiście wszystko dla widzów...

Bobey

z meżczyznami też jak z kobietami z resztą

Bobey

http://s25.bitefight.onet.pl/c.php?uid=39236