Oglądam świetny film aktor się do tego nadaje. Film pełen przemyśleń. A co bym zrobił gdyby mnie takie coś spotkało... Godny polecenia. Wilson come back ;( ;( ;(
Ta scena z piłką najsmutniejsza, hehe:) Teraz druga część filmu, ale szczerze mówiąc mniej ją lubię, bo taki melodramat się robi:D Wyspa wymiata!
ja oglądam!! właśnie jest reklama ;D pozdrawiam wszystkich, miłego oglądania!! :*
Więc jakbyście zareagowali, gdyby po waszym powrocie okazało się, że
wasza żona wyszła za mąż?
Fajne są takie rozmowy na żywo, całkiem jakby siedzieć ze znajomymi
przed telewizorem;)
Na co się przerzucamy potem? Na Matrixa?
pocałują się? :>
myśle ze w takim filmie happy end nie jest oczywisty... wiec wciąż oglądam z dreszczykiem ;)
ehh. zawsze czekam na końcówkę tego filmu. cały film jest dla mnie po prostu dobrym wstępem do genialnej końcówki:)
Jak bym się zachował gdybym wiedział że moja żona wyszła za mąż. Trudno na te pytanie odpowiedzieć było by mi żal ale na pewno bym powiedział że 4 lata będąc na tej wyspie dzień w dzień o niej myślałem. Że ją kochałem i kocham nadal. I w zasadzie 1 raz oglądam ten film to go najpierw obejrzę do końca:P . Jestem na momencie jak wsiada do samochodu ona go zatrzymuje i mówią sobie że się kochają.
"Ale jutro znów wzejdzie słońce.Nie wiadomo co przyniesie przypływ"
Bardzo podnoszący na duchu tekst.
oj, oglądam już kolejny raz i zawsze się wzruszam ;( świetny film. zastanawiam się tylko co ja bym zrobiła na
jego miejscu, na miejscu jego żony. 3 lata to nie tak długo............... hmm............
nie! nie! nie! na takie zakonczenie to ja sie nie zgadzam :P nie lubie takich zakonczen, bo zawsze sama musze sobie wyobrazic co dzieje się dalej... ajjj
ale zdecydowanie jeden z najlepszych filmow jakie oglądałam!
hmm a jakie byś chciała? Ja bym chciał żeby jego żona wróciła do niego. Bo bardzo ją kochał.
hmmm wogole troche żałuje ze nie zostal pokazany moment dalszy jak go znalezli.. jak wrócił na ląd i wogole takie detale. moment ścięcia brody i włosów napewno był ważny i pierwszy prysznic..
no nie mowie o powrocie do tej kobiety, ale chcialabym np wiedzieć czy pojechał za tą rudą i co sie dalej miedzy nimi działo... a przede wszystkim... co było w tej paczce!?!?!?!?!
Właśnie 4 lata bez otwierania!! ja bym nie wytrzymał:PP Chociaż bym zerknął. :PP
O nie - to jest bardzo dobre zakończenie ;) W sam raz na ten film. Szczęśliwy koniec wszystko by popsuł. Gdyby na końcu się pocałowali i the end to cały urok by prysł. :P
A jeśli chcesz jakieś inne wspaniałe filmy zapraszam na kolejne filmy z Hanksem :D
fakt! hanks to wspaniały aktor!
filadelfie uwielbiam jeszcze od czasów gdy obejrzałam za małolata z tatą... mam na koncu języka inne dobre filmy zs nim, ale ten tak mną wstrząsnął ze chyba musze sie z tym 'przespać' ;)
Pewnie jeszcze "Zieloną milę" i "Foresta Gumpa" masz na myśli. A jeśli nie to polecam, polecam. Łącznie z "Filadelfią" oczywiście. No i dla uspokojenia myśli "Terminal" ;)
zielona mila - arcydzieło! do foresta mi jakos nigdy nie po drodze, chociaz wstyd sie przyznac ;)
a terminal? bosko odegrana rola mezczyzny z kazachstanu (o ile dobrze pamietam!).
No to za Foresta musisz się zabrać. Ja też nigdy nie podchodziłam bo książkę przeczytałam, ale film jednak ma to coś. Hanks zamienił to po prostu w arcydzieło. Nikt tak przekonująco nie gra idioty :D
A na końcu... Się wylało trochę łez. Polecam ;)
z wymienionych przez Ciebie nie ma takiego filmu z hanksem na którym nie ryczałam ;))
taka to beksa ze mnie...
a skoro mówisz ze foresta musze to nadrobie szybciorem ;)
To nadrób i napisz jak było :D
I ja też płakałam więc takie to już widocznie filmy ;)