PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=287879}

Cena przetrwania

9/Tenths
2006
5,7 1,0 tys. ocen
5,7 10 1 1010
Cena przetrwania
powrót do forum filmu Cena przetrwania

Może mi ktoś powiedzieć co się stało po tym jak ten Meksykanin wyrzucił ich z domu? Bo akurat wtedy zadzwonił telefon, ściszyłam dźwięk, a z obrazów nie mogłam się zbyt wiele dowiedzieć. Nie wiem czy ta kobieta poszła do tego Meksykanina z własnej woli i dlaczego najpierw ją poniżał, a potem nagle zrobił się miły. I co się stało z tym jej mężem. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo nurtuje mnie to, a nie mam zamiaru po raz kolejny oglądać tego filmu...

ocenił(a) film na 5
sonjab_2

Więc tak: on ich wyrzucił z domu, mieszkali pod jakimś drzewem i nie mieli co jeść. Elias chciał nakarmić kobietę, w zamian za seks. Jessica była gotowa na wszystko, więc poszła do niego, a mąż jej nie zatrzymał. Elias jednak nie był takim draniem;) i nie wykorzystał jej, ale kazał jej tak jakby zapracować na jedzenie (szorować podłogę, myć wc ręką, prać jego bieliznę...). Gdy już nie miała sił, dał sobie spokój i zaopiekował się nią. Wróciła do zdrowia, bo była osłabiona, nakarmił ją i mieszkała z nim. a mąż pluł sobie w brodę, że sprzedał swoją kobietę za jedzenie.

ocenił(a) film na 6
gieka97

Trzeba jednak wspomnieć, że mąż zrozumiał swój wielki błąd i za wszelką cenę chciał odzyskać Jessicę; co mu się poniekąd udało. Później Jessica powiadamia, że jest w ciąży i nie wie kto jest ojcem. Na dom napada dwójka uzbrojonych mężczyzn - Elias oraz William razem próbują obronić posesję oraz kobietę...

Adam

Dziękuję :-) Zawsze po takich filmach myślę sobie, że skoro taka jest cena przetrwania, to ja chyba wolę nie przeżyć ;-)

sonjab_2

No dokładnie ;)

Ale powiem szczerze że nie zajarzyłem tego filmu, tak jakby miała być dalsza część a tu dupa. Koniec . Ale początek ciekawy

ocenił(a) film na 2
Mariussz

czym dalej zagłębiamy się w film tym większe dno - na końcu kiedy Jessica daje ciała mężulkowi można zobaczyc jaki to gniot, ona jest czysta on w tych łachmanach przedstawia obraz nędzy i rozpaczy, przedewszystkim ma niesamowicie brudna skórę, ale jakimś cudem gdy się łorują pod drzewem jest czysty jak by wyszedł z wanny