Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145643
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

1. Czy ten film jest w stanie zainteresować kogoś mającego 23 lata? Czy to tylko film dla
nastolatków?
2. Czy pojawiają się transseksualiści, pedofile czy jakieś inne tego typu rzeczy?
3. Czy jest w tym filmie dużo seksu i narktotyków? Czy też są tylko jednym z elementów historii?
4. Czy jest ciekawa postać kobieca?
5. Czy postaci są ciekawe z charakterem, czy totalnie bez charakteru jak w większości dramatów?

ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

1. Myślę, że może zainteresować niezależnie od wieku, zależy od wrażliwości widza. ;)
2. Nie, nie pojawiają się tak konkretnie - chociaż - są przedstawienia z drag queen :> No i wątek pedofilii tylko jest wspomniany
3. Seksu nie ma prawie wcale, narkotyki są ze dwa razy może
4. SAM! <3
5. Oboże, TAK

haha, napisałam wszystko i patrzę, że dałeś ocenę 3. czemu tak nisko? odstraszył Cię brak gołej Emmy Watson, za to drag queens i gej jako jeden z głównych bohaterów? -.-

ocenił(a) film na 2
jasna_cholera

Nie. Film mi się nie spodobał, ponieważ to jeden wielki schemat. Nie cierpie filmów, których fabuła jest tak sztucznie prosta.

MistrzSeller

A to dziwne. Na przykłąd mi ten film przypadł do gustu właśnie dlatego, że moim zdaniem jest totalnie nieschematyczny.

ocenił(a) film na 2
gogo224

widać oglądasz inne filmy. Ja już w pierwszych 15 minutach wyłapałem mnóstwo schematów i bezsensów.

MistrzSeller

Widać oglądam inne filmy. :)