PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572639}

Charlie

The Perks of Being a Wallflower
2012
7,5 146 tys. ocen
7,5 10 1 145643
7,5 36 krytyków
Charlie
powrót do forum filmu Charlie

Film według mnie rewelacyjny i strasznie emocjonalny, dawno nie czułem takiej wrazliwosci emanujacej z filmu XXI wieku dla nastolatków. Świetnie zagrana postać przez Emmę - liczę, że jej kariera będzie podązala wlasnie takimi ambitnymi filmami. Poruszanych jest wiele problemów a wszystkie watki sa dobrze rozwiniete. Aktorzy bdb dobrani.

+ Swietny soundtrack (Emma sluchajaca The Smiths w bejsbolówce to było moje marzenie od dawien dawna :D)

"Akceptujemy tylko taką miłość na którą w naszym mniemaniu zasługujemy"

użytkownik usunięty
kiTTz

Zgadzam się, takiego filmu dla nastolatków dawno nie oglądałem. Soundtrack rewelacyjny.. Mam z niego 6 piosenek. :D
A ten cytat <3 Nigdy go nie zapomnę.

ocenił(a) film na 9

mocno sie wybija ponad okreslenie filmu dla nastolatkow.

ocenił(a) film na 8

Jaki tytul ma utwor gdy tancza na balu swoj uklad?

ocenił(a) film na 6
yetistick

Dexys Midnight Runners - Come On Eileen :)

ocenił(a) film na 8
Nobody_Expects

Wielkie dzięki :) znany utwór, ale nigdy nie wymyśliłbym, kto to wykonuje.
Bardzo przyjemnie ogląda się film, gdy w tle gra dobra muzyka!

ocenił(a) film na 6
yetistick

Proszę bardzo, utwór dość znany z reklamy jak mnie pamięć nie myli. Mi z filmu spodobało się The Smiths- Asleep i David Bowie- Heroes :) również polecam :D

ocenił(a) film na 8
Nobody_Expects

dokładnie, gdzieś zasłyszany w telewizji. Strasznie wpada w ucho i chyba dzięki temu utworowi scena z balu to jedna z moich ulubionych, taka pozytywna ;)

ocenił(a) film na 8
yetistick

To piosenka z reklamy Kinder Bueno ;)

ocenił(a) film na 3
kiTTz

tiaa tylko nie kumam jak można być w ostatniej klasie szkoły średniej i nie wiedzieć kto to David Bowie...

ocenił(a) film na 8
francislionel

a kto nie wie bo nie rozumiem twojej wypowiedzi?

ocenił(a) film na 3
kiTTz

kawałek z tunelu. w dodatku to niby mają być dzieciaki z początku lat 90-tych...

ocenił(a) film na 7
kiTTz

Film dobry, choć niedomówienia trochę szpecą całokształt. Soundtracki genialne, kolejny film z wykorzystaniem muzyki the smiths. ;)