Film według mnie rewelacyjny i strasznie emocjonalny, dawno nie czułem takiej wrazliwosci emanujacej z filmu XXI wieku dla nastolatków. Świetnie zagrana postać przez Emmę - liczę, że jej kariera będzie podązala wlasnie takimi ambitnymi filmami. Poruszanych jest wiele problemów a wszystkie watki sa dobrze rozwiniete. Aktorzy bdb dobrani.
+ Swietny soundtrack (Emma sluchajaca The Smiths w bejsbolówce to było moje marzenie od dawien dawna :D)
"Akceptujemy tylko taką miłość na którą w naszym mniemaniu zasługujemy"
Zgadzam się, takiego filmu dla nastolatków dawno nie oglądałem. Soundtrack rewelacyjny.. Mam z niego 6 piosenek. :D
A ten cytat <3 Nigdy go nie zapomnę.
Wielkie dzięki :) znany utwór, ale nigdy nie wymyśliłbym, kto to wykonuje.
Bardzo przyjemnie ogląda się film, gdy w tle gra dobra muzyka!
Proszę bardzo, utwór dość znany z reklamy jak mnie pamięć nie myli. Mi z filmu spodobało się The Smiths- Asleep i David Bowie- Heroes :) również polecam :D
dokładnie, gdzieś zasłyszany w telewizji. Strasznie wpada w ucho i chyba dzięki temu utworowi scena z balu to jedna z moich ulubionych, taka pozytywna ;)
tiaa tylko nie kumam jak można być w ostatniej klasie szkoły średniej i nie wiedzieć kto to David Bowie...
kawałek z tunelu. w dodatku to niby mają być dzieciaki z początku lat 90-tych...