PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91647
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Obejrzałem dziś ten film nastawiony, że to będzie totalne dno, sugerując się opiniami na serwisie.
Ale po obejrzeniu Ciacha muszę przyznać że nie wywaliłem pieniędzy w błoto

+
Po 1. Bardzo fajna, oryginalna muzyka, Alchemist Project czy Pezet nie pojawiali się w innych filmach a tu miła niespodzianka

Po 2. Ciekawa fabuła, która wciągała mnie do końca

Po 3. Znakomita gra aktorów ( nie wszystkich, ale większośc) fajny pomysł z panią Basią i Kononowiczem

-

Po 1. Niektóre żarty nieśmieszne

Nie widzę więcej minusów, film naprawdę niezły ponadto Marta Ż-Trz. pokazuje co nieco

Galernik1908

Ja polecam moje własne wywody na ten temat: http://movielicious.bloog.pl/kat,0,m,1,r,2010,index.html

ocenił(a) film na 1
Galernik1908

buhahahaha, najbardziej śmieszną, bo nie zabawną, rzeczą w tej komedii jest właśnie to - zachwalanie jej, po mimo że to najwiekszy rzyg w historii polskiej komedii !! ZALEDWIE JEDEN MINUS Dostrzegłeś ;D wow, co Cie do tego przekonało ? ile Ci zapłacili ! ja tez chce zarobic, moge opisać ten film w superlatywach, jakich sie twórcom nie śniło :D

Trzebiatowska coś pokazuje ? hmm słyszałem, że żeby coś pokazać, trzeba coś mieć... ;)

ocenił(a) film na 6
Wiliam

Jeśli wolisz plastikowe lale z silikonami to widać jaki masz gust, mi tam się jej ciało podoba

A co do filmu jednym sie podoba innym nie - trudno - mi się podoba i nie będę mówił że nie

ocenił(a) film na 6
Galernik1908

Aha i do obsady trzeba dodać sporo osób,np. Kononowicz, pani Basia, chinka w więzieniu, Sapryk

ocenił(a) film na 6
Galernik1908

jak dla mnie to fajna komedia :) wielkim plusem jest Karolek (john rambo) :D

regenerator

Galernik... nie wszystkie kobiety są Pamelami... Nie wszytskie muszą mieć silikon. To, że Żmuda ma 2 pary pleców, to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak mają.

Galernik1908

Ja kocham ten film,jest tak głupi że aż śmieszy,poprawia humor...na początku wydawał mi sie nie smaczny,ale po tem było lepiej i śmieszniej xD