Obejrzałem dziś ten film nastawiony, że to będzie totalne dno, sugerując się opiniami na serwisie.
Ale po obejrzeniu Ciacha muszę przyznać że nie wywaliłem pieniędzy w błoto
+
Po 1. Bardzo fajna, oryginalna muzyka, Alchemist Project czy Pezet nie pojawiali się w innych filmach a tu miła niespodzianka
Po 2. Ciekawa fabuła, która wciągała mnie do końca
Po 3. Znakomita gra aktorów ( nie wszystkich, ale większośc) fajny pomysł z panią Basią i Kononowiczem
-
Po 1. Niektóre żarty nieśmieszne
Nie widzę więcej minusów, film naprawdę niezły ponadto Marta Ż-Trz. pokazuje co nieco
Ja polecam moje własne wywody na ten temat: http://movielicious.bloog.pl/kat,0,m,1,r,2010,index.html
buhahahaha, najbardziej śmieszną, bo nie zabawną, rzeczą w tej komedii jest właśnie to - zachwalanie jej, po mimo że to najwiekszy rzyg w historii polskiej komedii !! ZALEDWIE JEDEN MINUS Dostrzegłeś ;D wow, co Cie do tego przekonało ? ile Ci zapłacili ! ja tez chce zarobic, moge opisać ten film w superlatywach, jakich sie twórcom nie śniło :D
Trzebiatowska coś pokazuje ? hmm słyszałem, że żeby coś pokazać, trzeba coś mieć... ;)
Jeśli wolisz plastikowe lale z silikonami to widać jaki masz gust, mi tam się jej ciało podoba
A co do filmu jednym sie podoba innym nie - trudno - mi się podoba i nie będę mówił że nie
Aha i do obsady trzeba dodać sporo osób,np. Kononowicz, pani Basia, chinka w więzieniu, Sapryk
Galernik... nie wszystkie kobiety są Pamelami... Nie wszytskie muszą mieć silikon. To, że Żmuda ma 2 pary pleców, to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak mają.