Według mnie od ostatnich lat, jesteśmy zasypywani beznadziejnymi polskimi komediami, w których nie ma w ogóle śmiechu z klasyków typu Poranek kojota, Ta komedia naprawdę mnie zaskoczyła, według mnie głupia bo głupia ale dla mnie ekstra.. uśmiałem się po pachy więc bardzo ją Polecam :D
komedia ma być głupia, zwariowana i jak najbardziej porąbana. Akurat takie lubie najbardziej. Sądząc po widzach na seansach Ciacha nie tylko ja...
Jest duzo minusów w tym filmie, ale i tak przeważąją plusy. Dla tych kilkunastu autentycznie zabawnych scen warto się wybrac na ten film
do klopa też warto się wybrać dla tych kilku wspaniałych chwil.. ale posiedź na nim dłużej.... a smród zacznie piec w nos.... ot takie ciacho.
słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))