3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91674
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Polskie filmy są po prostu denne. Karolak to antyaktor, człowiek wygląda jak burak odciągnięty od pługu i butelki wódki z ogóreczkiem a nie aktor. Zero dykcji, wstrętna twarz z ograniczoną mimiką, brak magnetyzmu, brak polotu, brak wyczucia. To samo się tyczy reszty - plejady polskich supergwiazd. LISZOWSKA? WTF? Nawet nie chce mi się pisać.
Jestem na siebie wściekły, że złamałem swoją złotą zasadę "nie oglądać polskich filmów". Po prostu polscy filmowcy na to nie zasługują. Oni nie zasługują na nasze pieniądze, na nasz CZAS. Jak można komuś tak zmarnować półtorej godziny? NO JAK?!?!?! Gdzie oni mają sumienie?
Nie polecam nikomu polskich filmów. Naprawdę, ludzie, miejcie do siebie jakiś szacunek. Hollywood też jest skomercjalizowane i leci na wybuchach i efektach, no ale żeby coś takiego jak "Ciacho" nakręcić to trzeba się naprawdę postarać. Odradzam wszystkim, łącznie z fanami "przecież wiedziałem, że to nie arcydzieło, chciałem się po prostu pośmiać przy wyłączonym mózgu". Nie, tu nie ma z czego się śmiać. Tak bardzo mi wstyd za naszą kinematografię.

użytkownik usunięty
LesnyDziadek

Liszowska jest polskiemu kinu potrzebna żeby wmawiać otyłym kobietom że tego typu pulchne panny też niby mogą mieć powodzenie. Do czego jest potrzebny karolak który jest dla mnie uosobieniem polskiego obwiesia i menela nie wiem. Jak można było wyrzygać (bo na pewno nie 'nakręcić) taki film również zrozumieć nie potrafię.

ocenił(a) film na 2

Jestes widocznie za glupi, zeby go zrozumiec. Film jest po propstu swietny. Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak usmialem przy jakims filmie :D
Jednak nie ma nic lepszego jak dobre ziolo i dobra komedia do tego :D

ocenił(a) film na 1
Arto0X

To ironia, mam rozumieć? Czy zamierzony trolling?

ocenił(a) film na 1
LesnyDziadek

Musi to być trolling, bo chyba nie ma tak głupich ludzi... choć patrząc na poparcie PO po 3 latach ich cudownych nierządów już mnie nic nie zdziwi...