PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Byłem dziś w kinie i powiem wam,że jestem zadowolony...po 1 to nie taka komedia jak Tylko mnie kochaj czy Jeszcze raz!Ta jest inna!W niej toczy się akcja!Komedia sensacyjna!Uważam,że fabuła jest fajna,a obsada świetna!Można się pośmiać!Naprawdę polecam bo to dobra komedia!Mnie się tam podobało,świetna rola Małaszyńskiego,Marta toples!!!Poważnie!i jeszcze słynna pani Basia z Klatka B ma tam epizod, naprawdę fajny film...polecam...lepsza polska komedia...w końcu!

ocenił(a) film na 1
malinek22222

Gosciu,
Rewelacyjny post. Ile za niego dostales???...
Jezeli juz ktos probuje (tak jak domyslam sie Ty) pisac posty na zamowienie to niech to robi przynajmniej tak aby nie bylo widac, slychac i czuc ze to post sponsorowany!!!!

ocenił(a) film na 1
posith

Ja chyba przestane juz wlazic w te watki bo tym podobne zakladane posty nawet juz nie smiesza tylko budza politowanie ;)

ocenił(a) film na 7
posith

Dlaczego zakładasz,że Maline22222 napisał swoją opini.ę nie szczerze. ??????? Ja obejrzałam ten film z przyjemnością i pare osób innych ,które byly w kinie też szczerze się śmiały ,gdy był do tegpo pretekst. Małaszyński gra świetnie, Kot skrzywiony jak zawsze a Żmuda do poprawki. Ale całość jest ok i to jest kazdego z nas odrębne zdanie. Nie sugeruj czegoś ,czego nie możesz udowodnić, bo stajesz się śmieszny!!!!

ocenił(a) film na 1
Alberta

Wybacz mu. On się boi prawdy, więc wmawia sobie że jak się komuś to "coś" podobało, to miał zapłacone.

Uzalezniona

słuchajcie, studenciak44 robi liste wszystkich osób ktore pozytywnie ocenili Ciacho. Podobno chce to gdzies wysłać. Chyba musimy sie udać do dystrybutora i jak najszybciej odebrać nasze honoraria. Obiecali nam przecież po 2 zł od każdej pozytywnej opinii o Ciachu. Spieszmy sie bo niedługo zapuka do nas policja i nas aresztują za manipulowanie opiniami. Proszę, studenciaku44 nie rób tego!!! Znajdź sobie jakąs dziewczynę, albo chłopaka i nie przesiaduj już tutaj licząc nowe nicki i komentarze. Pliz pliz, nie wsadzaj nas do więzienia, juz nie będziemy:))))))