Nie należy jedynie nastawiać się na arcydzieło kina, a na luźną odprężającą komedię. Zupełnie nie rozumiem ludzi dających mu oceny 1-3? Całe szczęście, że nie dobieram filmów jedynie na podstawie recenzji, bo ominęło by mnie wiele ciekawych pozycji.
"komedię'? Przez cały film bodajże raz się lekko uśmiechnąłem, nawet nie pamiętam przy okazji jakiej sceny. Ten gniot mógłby posłużyć za całkiem skuteczne narzędzie tortur. Większego shitu nie widziałem. Paranoja.
Zawsze podchodzę na luzie do tego typu filmów i nie wymagam nie wiadomo czego, ale to był jeden z tych filmów które mnie strasznie zmęczyły, nie da się tego oglądać, chłam, gniot, masakra! totalne nieporozumienie. Na samo wspomnienie tego filmu robi mi się niedobrze.
Ciekawa pozycja to była jedynie jak Żmuda-Trzebiatowska wygięła się z gołymi cyckami w więziennej sali wizyt.
Ano widzisz, ja też nie dobieram filmów jedynie na podstawie recenzji. Wyszłam z założenia, że Patryk Vega na pewno zrobił coś dobrego .. i obejrzałam. Proste.
film ma swój urok, jeśli ktoś nie zdążył obejrzeć na dużym ekranie film będzie dostępny za darmo w VOD telewizji N w ramach promocji „0” złotych dla wszystkich abonentów telewizji N. Ciekawe co będzie następne :)
"Ciacho" jest dla mnie komedią średnią.. Szału nie ma..
Ale komedia nie może być oceniania w tych samych kryteriach co np dramat czy horror.. Każdy gatunek filmowy ma inne cechy (dramat: ma nas wzruszyć, skłonić do refleksji a komedia rozśmieszyć poprawić humor)..