PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91647
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Nie ide na ten film bo pewnie jest idiotyczny co juz widac po plakacie - jak zwykle beznadzieja. Nowe Polskie komedie sa takie jak plakaty do nich.
Jestem ciekaw czy goscie od reklamy narawde mysleli ze jak wrzuca pare znanych biednych serialowych ryjów z głupimi minami to bedze hit kasowy.

Shinichi

Szkoda tylko, że ta ich aktorska bieda nie idzie w parze z ich portfelową biedą...

zibicool

Może na Polskie biedne standardy ósmego świata mają się dobrze ale to nie zmienia faktu że w innych krajach aktorzy nie schylaja się po takie pieniądze na ulicy.
Na dodatek Polscy aktorzy mają świadomość że poza granicami naszego niewiele znaczącego kraiku są nikim. Normalnymi ludzmi z troche grubszym portfelem. A takie serialowe gwiazdki które 10 lat spędziły na planach Klanu i M jak mzjebanysyf to już w ogóle śmiech na sali. Biorą pare tys za odcinek. Nie mogą narzekać ale nie róbmy z nich milionerów od razu.
Ale za to popajacować na potrzeby prostego plakatu potrafią, k**wa bez kitu jak zobaczyłem ten plakat to mi się siebie żal zrobiło ze zyje w kraju gdzie ludzie rozmawiają o takim gniocie. Powinni jeszcze na srodek tych pajaców wjeb*c morde hitlera z tym charakterystycznym grymasem i byłby git.