To jest komedia! Ma być śmieszna a czasem "głupia" żeby bawić. Jak nie macie poczucia humoru to nie oglądajcie! Film naprawde rozbawia do łez momentami. Ciasny wiesiek wymiata. W ogóle dobre teksty i fajna fabuła.
Fabuła płytka, a momenty tak głupie, że aż wkurzające :/
Zdecydowanie niepolecam.
głpota straszna... film powinien bawić, owszem, głupie chwyty też miewają coś zabawnego, ale nie tępota i próba zrobienia z odbiorcy filmu debila. Czy nas już nic innego nie śmiezy tylko te tanie teksty i wymuszona fabuła? Gdzie jest miejsce na żart inteligentny?
Skoro "dobry" to 7/10 widać że w twoich szkołach prawidłowo wprowadzono reformę edukacji obejmując czytanie ze zrozumieniem już na studiach II stopnia. Według mnie na 9 to zasługuje Miś. daj w ogóle wszystkim 10 w końcu teraz taka moda aby do wszystkiego podchodzić bezkrytycznie
Jeśli śmieszy cię byle co to ten film jest dla ciebie. Ten film jest bezsensu, gra aktorska na najniższym możliwym poziomie, dialog to chyba spisana rozmowa dwóch plastików na przystanku albo przepraszam bo nawet bez mózg nie potrafi wypowiedzieć czegoś tak głupiego (może dlatego ,że nie posiadając mózgu nie nabył umiejętności komunikowania się) oraz taka sama jak w każdej idiotycznej polskiej komedii romantycznej obsada.
Nie oszukujmy się - poziom żartu (wielki ukłon z mojej strony w kierunku twórców tej "komedii", że używam słowa "żart") jest na najniższym poziomie.
Nic nie poradzę, że lubię komedie z dowcipem bardziej subtelnym, co nie oznacza, że humor ma być lżejszy. Po prostu nie bawi mnie rzucanie "kur..." co krok i tępe postacie. Bo proszę, nie piszcie mi, że połowa z tych bohaterów za główne kryterium swojej śmieszności nie ma właśnie własnej tępoty.
Nie przekonuje ani żartem, ani fabułą (nie ruszyła mnie ta historyjka po prostu), realizacja też bez rewelki. Szkoda pieniędzy na takie produkcje, lepiej dofinansować kino na wyższym poziomie. A jak taki humor ludziom odpowiada, niech sami kręcą siebie i wstawiają na Youtube. Na jedno wyjdzie.
Daje 2 bo były dwa teksty, które mnie rozbawiły. Używanie tekstów/sytuacji zaczytanych w sieci raczej nie jest rozwiązaniem i sposobem na śmieszny i ciekawy film. Dno.
Super komedia, dawno nie widziałem lepszej. Żadne amerykańskie "Kac Vegas" (nudny film) czy ostatnie polskie komedie nie mają polotu. Zdecydowanie polecam ;)
9/10