Miałem nadzieję, że wreszcie coś lepszego z Polskiej strony się pojawi, ale było jak zawsze a nawet gorzej. Oczywiście można się w kilku miejscach pośmieć, ale te żarty już coraz bardziej na psy schodzą. Ogólnie z ekipą można się wybrać i pochrupać popcorn, ale pod warunkiem, że epika dobra i będzie was rozweselać jak przez film momentami będziecie mieli nietęgą minę, że znowu was ktoś w reklamie orżnął. Ja się śmiełem bardziej z ludzi obok Mnie którzy pękali ze śmiechu zachwycając się taką tandetą. Ode mnie 5/10 za te 5 uśmiechów na mojej twarzy przez cały film.
Jak ktoś oczekuje tego, co mówią w reklamie to niepolecam, bo żaden to przełom w polskim kinie.
Jak ktoś chce pochrupać popcorn i trochę się rozerwać no to może iść, ale nie zawieszajcie sobie zbyt wysoko poprzeczki.
Pozdrawiam:)
dokładnie zgodze sie z Tobą, film bez rewelacji, myslałem ze jak jest tak naglosniony to bedzie naprawde dobrym filmem a okazał sie klapa, aktorzy zagrali fatalnie a w szczegolnosci Kot, totalna masakra, chyba reżyser bedzie musial sie zastanowic na obsada swojego nowego filmu
Niestety, ale muszę się zgodzić z przedmówcami. Na portalu zarejestrowałem się dopiero przed paroma minutami by wyrazić swoje głębokie niezadowolenie tym filmem. Śmieszne gagi można policzyć na palcach jednej ręki, reszta to brak składnej fabuły, niedopasowanie aktorów do ról (choć bardziej bym się przyczepił do Trzebiatowskiej i Małaszyńskiego niż do Kota).
Jeśli miałbym być szczery do bólu to jedyne prawdziwe uczucie jakie miałem w głowie po obejrzeniu tego filmu oprócz pustki w głowie i uczucia głupkowatości to niesamowita chęć nalania na plakat tego filmu.
Ciacho w dwóch słowach: ŻENADA i PORAŻKA
To tyle w kwestii mojego zdania na temat