PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Jezusie Kochany, powiedzcie mi, że ja śnię, bo nie wierzę. Jak takie gówno jak "Ciacho" (być może, obok "Lejdis" najgorszy polski film w historii) mógł dostać nominację do Złotej Kaczki jako najlepszy film sezonu? Ten świat to już się kończy chyba. Kto jest w jury tej pseudo nagrody? Banda przygłupich dresów?

ocenił(a) film na 1
Alex303

Na szczęście na nominacji się tylko skończyło, ale to tylko pokazuje że polskie kino jest w głębokim kryzysie skoro takie filmy otrzymują nominacje do takiej nagrody.

użytkownik usunięty
slawek_1980

Jezusie Nazareński to gówno dostało 8 (osiem !!!one!) nominacji. Od wielu lat nie wierzę w polskie kino ale takie rzeczy to już kompletna żenada całego środowiska. Przecież wszyscy -tfurcy- którzy wysrali (bo słowo nakręcili nijak nie pasuje) ten ekhm film powinni przysiąc że nigdy w życiu nie tkną nawet kamery w telefonie komórkowym, tak dla dobra widzów i siebie samych.

Alex303

Nie wiem czy wiesz, ale właśnie Lejdis rzeczoną Złotą Kaczkę dostał, nie tylko był nominowany.

ocenił(a) film na 1
Pasazer_8my

Wiem, kolejny przykład degrengolady polskiego "kina". Ciacho i Lejdis to chyba największe dwa gówna jakie widziałem kiedykolwiek w polskim kinie. Nie chyba. Na pewno.

użytkownik usunięty
Alex303

Amen

ocenił(a) film na 1
Alex303

no a teraz mamy Weekend i Jak sie pozbyc cellulitu..... słow brak :(

użytkownik usunięty
Alex303

jaka kinematografia takie nominacje - raz na dekade trafi siei porzadny film, a tak to same scierwo z tasmy produkują, wiec i nominowac nie ma czego