PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

hipis11 10 stycznia 2010 22:51
moRRs, samochód stojący na ulicy tez jest za darmo, dlaczego nie ukradniesz? Z sieci film się ciągnie łatwiej, ale to także ZŁODZIEJSTWO. Na szczęście filmweb ma twój i studenciaka$$ IP więć policja szybko wpadnie na wasz trop. sracie już po gaciach?

MoRRs_Z_LaSu 10 stycznia 2010 23:01
hahahaha no ba hahahaha

studenciak44 11 stycznia 2010 10:52
więc teraz PANOWIE OD REKLAMY CIACHA STRASZĄ POLICJĄ !!! bravo !!!
a my walimy i kase do kieszeni!!!

Polecam dogłębne wczytanie się w temat poniżej:
http://www.filmweb.pl/topic/1289171/Ciekawe%21+ILE+JESZCZE+NOWYCH+NICK%C3%93W+DO DA+POZYTYWNE+OPINIE.html

ocenił(a) film na 7
studenciak44

Jesteś zenujący. Idź lepiej z Jarkiem szukać wszechobecnego ukadu, bo masz odpowiednie zapędy. Jak ktoś mówi, że kradzież filmu jest zła, to go reklamuje? Piękny wyraz ignorancji.

milek29a

Widać nie czytałeś całego tematu.. Więc ci sprostuję: panowie od reklamy Ciacha tak nachalnie zakładali nowe nicki i dodawali pozytywne opinie że postanowiłem to ukazać na światło dzienne. W zamian zostałem oskarżony o ciągnięcie filmów i zastraszony Policją haha.

Tym panowie od reklamy filmu Ciacho pokazali co tak naprawdę myślą publice.

Wygląda to tak: jeśli będziemy pokazywać i ujawniać osoby które piszą posty w celach czysto zarobkowych/reklamowych to oni zastraszą nas policją! Jak w PRLu!

ocenił(a) film na 1
studenciak44

Wątpię aby ktokolwiek kto zobaczył ten film, napisał o nim coś pozytywnego, bez zapłaconej kasy.

Tak dennego filmu jak "Ciacho" dawno nie widziałam.

kasius_22

Są osoby które lubią lekkie kino więc ktoś zawsze coś napisze, ale ilości nowych nicków z przesanymi wypowiedziami stawiającymi Ciacho na piedestale kinematografii to lekka przesada.

Zresztą sami sie wygadali w kilku tematach a potem albo wyzywali albo jak mnie i jeszcze kogoś tam straszyli Policją bo niby filmy ciągniemy :D. To prosta zasada "daj mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf". Dziw że tacy producenci biorą takich nieogarniętych kretynów.

ocenił(a) film na 10
studenciak44

idź dalej głosować na PIS debilu. Jesteś już nudny z tymi swoimi teoriami spiskowymi.

konczalowski

SPoko zagłosuje ;). Zaraz po tym jak przeleciałem twoje pozytywny wypowiedzi na CIacho. Jak sądzę jedne po to aby podbić pozytywny temat. Najlepsze efekty hahaha

użytkownik usunięty
studenciak44

panowie od reklamy, policja he he he ale żart