hipis11 10 stycznia 2010 22:51
moRRs, samochód stojący na ulicy tez jest za darmo, dlaczego nie ukradniesz? Z sieci film się ciągnie łatwiej, ale to także ZŁODZIEJSTWO. Na szczęście filmweb ma twój i studenciaka$$ IP więć policja szybko wpadnie na wasz trop. sracie już po gaciach?
MoRRs_Z_LaSu 10 stycznia 2010 23:01
hahahaha no ba hahahaha
studenciak44 11 stycznia 2010 10:52
więc teraz PANOWIE OD REKLAMY CIACHA STRASZĄ POLICJĄ !!! bravo !!!
a my walimy i kase do kieszeni!!!
Polecam dogłębne wczytanie się w temat poniżej:
http://www.filmweb.pl/topic/1289171/Ciekawe%21+ILE+JESZCZE+NOWYCH+NICK%C3%93W+DO DA+POZYTYWNE+OPINIE.html
Jesteś zenujący. Idź lepiej z Jarkiem szukać wszechobecnego ukadu, bo masz odpowiednie zapędy. Jak ktoś mówi, że kradzież filmu jest zła, to go reklamuje? Piękny wyraz ignorancji.
Widać nie czytałeś całego tematu.. Więc ci sprostuję: panowie od reklamy Ciacha tak nachalnie zakładali nowe nicki i dodawali pozytywne opinie że postanowiłem to ukazać na światło dzienne. W zamian zostałem oskarżony o ciągnięcie filmów i zastraszony Policją haha.
Tym panowie od reklamy filmu Ciacho pokazali co tak naprawdę myślą publice.
Wygląda to tak: jeśli będziemy pokazywać i ujawniać osoby które piszą posty w celach czysto zarobkowych/reklamowych to oni zastraszą nas policją! Jak w PRLu!
Wątpię aby ktokolwiek kto zobaczył ten film, napisał o nim coś pozytywnego, bez zapłaconej kasy.
Tak dennego filmu jak "Ciacho" dawno nie widziałam.
Są osoby które lubią lekkie kino więc ktoś zawsze coś napisze, ale ilości nowych nicków z przesanymi wypowiedziami stawiającymi Ciacho na piedestale kinematografii to lekka przesada.
Zresztą sami sie wygadali w kilku tematach a potem albo wyzywali albo jak mnie i jeszcze kogoś tam straszyli Policją bo niby filmy ciągniemy :D. To prosta zasada "daj mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf". Dziw że tacy producenci biorą takich nieogarniętych kretynów.
idź dalej głosować na PIS debilu. Jesteś już nudny z tymi swoimi teoriami spiskowymi.
SPoko zagłosuje ;). Zaraz po tym jak przeleciałem twoje pozytywny wypowiedzi na CIacho. Jak sądzę jedne po to aby podbić pozytywny temat. Najlepsze efekty hahaha