Nie lubię ostatnio kręconych polskich komedii z kilku powodów. Mdli mnie na widok tych samych twarzy, głupawych żarcików które krążą od lat po necie, niezgodności z polskimi realiami...hehe rozwódka, prawie niepracująca, sprzedaje kawalerkę i buduje sobie dom, śmiech na sali, ale czasem dla relaksu można sobie taką 'głupawkę' fundnąć. Ot Lejdis... lato, słoneczko, kolorowe ciuszki miło się ogląda, bo mi tęskno za ciepłem, oczywiście bez zbytniego zagłębiania się w szczegóły, bo przestaje być to śmieszne:)
Ale to co odstawili odpowiadający za reklamę tego filmu woła o pomstę do nieba. Najpierw głupi tekst "wreszcie prawdziwa polska komedia" No przepraszam, trochę szacunku dla kolegów po fachu, panom Barei, Machulskiemu itd. nakręcono w Polsce kilkanaście prawdziwych komedii, które bawią nas od lat i my Polacy wiemy o tym i proszę nam nie wciskać kitu, bo to świadczy o całkowitym braku szacunku dla nas.... ale to przetrawię jeszcze.
Nie przetrawię tego co dzieje się tu na forum. Ta nachalna agitacja jest nieznośna, do kogo to jest skierowane? Jak można tak traktować potencjalnych widzów. Nie pójdę na ten film, nie kupię DVD i nawet nie ściągnę go z netu. Czuję się obrażona prostacką nachalną i prymitywną reklamą :( Żałosne :((((