Reklama zaje... Posty raczej na nie. Znajomi też mi mówią, że kaszana. Ale Vega to przecież Pitbull... Przecież to nie może być aż takie złe!
Dzięki. Wiesz, ja niektóre sceny z Pitbulla uważam za osiągniecia kina wrecz a nie serialu, wiec nie wiem... Ale wszyscy znajomkowie mówią że to szit:(
Gdyby ktos puscil mi Pitbulla a potem kazal obejrzec Ciacho to w zyciu nie powiedzialbym ze to filmy tego samego rezysera. Zreszta przeczytaj sobie inne posty - naprawde malo jest osob ktorym ten film sie podobal. Jak dla mnie kilka haselek i scen , ktore mialem wrazenie ze juz gdzies widzialem ( prawdopodobnie na necie ) i wynajecie Kononowicza czy pani Basi z Wroclawia do ról drugoplanowych ( ze mialo byc niby smiesznie - pozostawie to bez komentarza ). Juz pomijam absolutny brak realizmu ( przyklad - napad na komende na koncu ).
film nie jest filmem kryminalnym, tylko komedia...takze brak realizmu w napadzie na komende jest do wybaczenia:)ja bylam bardzo sceptycznie nastwaiona,poszlam, obejrzalam i nawet sie posmialam:)patrzac na komedie nakrecone w ciagu ostatniego roku , dwoch lat to smialo mozna powiedziec ze jest to dobra komedia:)
mozna zobaczyc:)smieszne