PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Reklama zaje... Posty raczej na nie. Znajomi też mi mówią, że kaszana. Ale Vega to przecież Pitbull... Przecież to nie może być aż takie złe!

ocenił(a) film na 1
szwarCharakter

A jednak ... Zrobisz co bedziesz chcial - ja osobiscie zaluje ze sie wybralem.

gsitune

Dzięki. Wiesz, ja niektóre sceny z Pitbulla uważam za osiągniecia kina wrecz a nie serialu, wiec nie wiem... Ale wszyscy znajomkowie mówią że to szit:(

ocenił(a) film na 1
szwarCharakter

Gdyby ktos puscil mi Pitbulla a potem kazal obejrzec Ciacho to w zyciu nie powiedzialbym ze to filmy tego samego rezysera. Zreszta przeczytaj sobie inne posty - naprawde malo jest osob ktorym ten film sie podobal. Jak dla mnie kilka haselek i scen , ktore mialem wrazenie ze juz gdzies widzialem ( prawdopodobnie na necie ) i wynajecie Kononowicza czy pani Basi z Wroclawia do ról drugoplanowych ( ze mialo byc niby smiesznie - pozostawie to bez komentarza ). Juz pomijam absolutny brak realizmu ( przyklad - napad na komende na koncu ).

gsitune

Potwierdzam, jedyne pozytywne opinie są pisane przez opłacanych przez dystrybucję szczeniaków.

szwarCharakter

film nie jest filmem kryminalnym, tylko komedia...takze brak realizmu w napadzie na komende jest do wybaczenia:)ja bylam bardzo sceptycznie nastwaiona,poszlam, obejrzalam i nawet sie posmialam:)patrzac na komedie nakrecone w ciagu ostatniego roku , dwoch lat to smialo mozna powiedziec ze jest to dobra komedia:)
mozna zobaczyc:)smieszne

ocenił(a) film na 1
rodzyyna

Brak realizmu mozna wybaczyc jesli zostanie zachowany jakis poziom ( filmy z Nielsenem byly kompletnie oderwane od rzeczywistosci ale smieszyly bo ,, mialy to cos ,, ). Tutaj niestety tego sie nie doswiadczy.