PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91647
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

SZOK!!!!

ocenił(a) film na 9

Jestem w MEGA szoku, po obejrzeniu tego filmu. Po przeczytaniu tych wszystkich opinii można by się spodziewać totalnego dna, ale teraz nie wiem co o tym myśleć, bo praktycznie cała sala się śmiała ( ze mną włącznie :) ) więc skąd te teorie że to nudny film,że ludzie wychodzą po pół godzinie???
Jak dla mnie, ktoś robi czarny PR. Ktoś bardzo zazdrości VEDZE, że utrzymał klasę. Nie chciało mi się do końca wierzyć że po tych wszystkich rewelacyjnych jego produkcjach powstał szajs i jednak nie pomyliłam się.
Film REWELACYJNY!!! Dobór i gra aktorów także. Karolek - mistrzostwo świata. BRAWO!!!

ocenił(a) film na 1
kares81

film, totalna zena! dla gimnazjum, szkoda kazs

ocenił(a) film na 1
dejwu

Pozwól że spytam - czy oglądaliśmy ten sam film?

Jak ja byłam na seansie to na prawie pełnej sali (oglądałam toto w weekend premierowy), kilka osób troszkę się czasem zaśmiało.

Tylko jak pojawił się Kononowicz to ludzie się zaśmiali i bili brawo (może to lokalny patriotyzm się odezwał, bo akurat jestem z Białego i śmiesznie było zobaczyć sąsiada na dużym ekranie).

Ale poza tą jedną sceną prawie nikt się nie śmiał :(

Więc chyba nie oglądałaś tego samego filmu co ja.

kasius_22

To prawda, tylko z Konona się śmiali i kilku tekstów. Ale u mnie żule na podwórcu lepsze teksty rzucają;)

ocenił(a) film na 9
szwarCharakter

Ja też jestem w szoku, że Wasze opinie i zachowanie "sali" są tak drastycznie różne, nie wiem na czym Wy byliście ja NA PEWNO na "Ciachu".
Może ludziom już brakuje poczucia humoru i nie potrafią się śmiać z głupawych tekstów? Czy musimy mieć w Polskim kinie tylko filmy z wyrafinowanymi żartami? Ludzie opanujcie się!!!

kares81

Ja też jestem w szoku, że dalej zakładacie nowe konta i trzepiecie zachęcające opinie. Btw twoje teksty są wyrwane z książki Alchemia Manipulacji dla początkujących sprzedawców. Mógłbyś się bardziej postarać skoro już ci płacą. Ja osobiście przyłączam się do recenzji Łukasza Muszyńskiego z Filmweb.pl.

Jak czytałem, ktoś zebrał wasze nicki i tworzy pismo do Biura Ochrony Konsumenta i Konkurencji. Podzielam wytrwałość tej osoby i oczywiście też się podpiszę.

ocenił(a) film na 9
crank73

Możesz być pewny że nikt mi za to nie płaci, mam właśnie wrażenie że Wam ktoś płaci i za takie brednie musi to być duża kasa...

ocenił(a) film na 1
kares81

Nie chodzi o to, ze w polskim kinie musza być "wyrafinowane żarty".

Mogą być najgłupsze, ale żeby tylko były ŚMIESZNE!

A tego ostatniego elementu całkiem w "żartach" z "Ciacha" zabrakło.

"Ciacho" pozostawia niesmak na kilka dni :(

ocenił(a) film na 1
kares81

To już chyba lepiej żeby ci płacili... Kto mi odda kasę za bilety? sit

kares81

Skoro twierdzisz, że nikt Ci nie płaci to wybacz ale jesteś chyba nie zbyt sprytny umysłowo skoro bawią Cię takie scenki bo normalnego człowieka nie bawią wręcz robią nie smak po tym filmie dla mnie ten film to jakieś nie porozumienie.

kasius_22

DLA MNIE SCENA Z KONONOWICZEM TO BYŁA TRAGEDIA!! NIE ROZUMIEM JAK MOZNA SIĘ W OGÓLE Z TEGO ŚMIAĆ. CZY ON W OGÓLE JEST ŚWIADOMY, ŻE ZAGRAŁ "ŚMIESZNĄ" SCENE? MASAKRA!!!!!!!!!!!! KAŻDY WIE JAKI JEST PAN KONONOWICZ. DOSTAŁ NORMALNY, NIE ŚMIESZNY TEKST TAKŻE ŚMIECH LUDZI BYŁ WYŁĄCZNIE Z TEGO CZŁOWIEKA I NIECH MI NIKT NIE POWIE, ŻE NIE.WG MNIE TO JEST ŻAŁOSNE I WYKORZYSTYWANIE TAKICH ELEMENTÓW ŻEBY ROZBAWIĆ PUBLICZNOŚĆ NIE MIEŚCI MI SIE W GŁOWIE. WSTYD NORMALNIE!! TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAŁOŚĆ FILMU OK ALE TA SCENA MNIE MEGA ZNIESMACZYŁA! MOŻE NAKRĘĆMY MELODRAMAT Z JĄKAJĄCYMI SIĘ LUDŹMI I STWÓRZMY KOMEDIE:/ NO DNO DNA I BEZNADZIEJA BEZNADZIEI. I JESZCZE BRAWA BIĆ HAHAHAHAHAHA ACH LUDZIE POMYŚLCIE CZASEM :/

kares81

Film dno i klapa nie ma co ściemniać, na wszystkie te tendencyjne polskie komedie ta jest najgorsza, nie ma się z czego śmiać a tylko żałować, że poszło się na ten film i do tego no tego nie zapomnę nigdy scena zaręczyn skoro Tobie podobał się ten film to wnioskuję, że chciałabyś/chciałbyś( nie wiem czyj to nick chłopaka czy dziewczyny)mieć takie zaręczyny gdzie w du... partnera znajduje się pierścionek zaręczynowy gratuluję tak żałosnego poczucia humoru.

kares81

Jednych bawią pewne sceny, których nakręcenie zakładało, aby rozbawić widza, innych nie. Każdy jest inny i inaczej odbiera otaczający go świat (czy też film). Wg mnie "Ciacho", jak na polski film jest całkiem dobry, choć momentami nie rozumiałam pewnych scen. Obsada genialna! Cieszę się, że zobaczyłam tylu wspaniałych aktorów w jednej produkcji! :)
ps.: Polecam ten film każdemu, bez względu na to, jak w ostateczności go skomentujecie.

ocenił(a) film na 7
olluuuu

Film wg mnie lepszy od poprzednich super komedii made in Polska.

Duzo scen z ktorym mozna sie posmiac, kilka nie trafionych zartow jak grota nestle i kononowicz, ale podejrzewam ze tak jak ktos napisal w recenzji gdyby to amerykancy nakrecili to pewnie rzelibyscie ze smiechu, ale ze to polskie wiec jest zle...

Generalnie moge polecic, ale nie moge powiedziec ze to jest dno..
Ale kazdy ma swoj gust a o nich sie nie dyskutuje... podobno ;)

Pozdrawiam