PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Super komedia, usmiech prawie nie schodzi z twarzy :) Akcja moze nie jak z Bonda ale tez wciagajaca i nadrabia humorem :) Super aktorzy i skad oni wzieli Pania Barbare i Kononowicza? :D Super wszystko ladnie wyszlo. Gratuluje i polecam wszystkim! A komu sie nie podobal to wspolczuje, bo "drewno" szybko lapie korniki :P

użytkownik usunięty
notset

Wybacz, że tak wulgarnie się odniosę, ale co ty pierdolisz? bardziej interesujące i lepiej zrobione są scenki-rekonsrukcję zbrodni w magazynie 997. przestań się ośmieszać

użytkownik usunięty

byłbym zapomniał - kolejne nowe konto do chwalenia tego dziadostwa. Goście nie mają za grosz wstydu...

Widać Syrena Films (dystrybutor) lub studio produkcyjne liczy na większe zyski. Zresztą jeśli chodzi o produkcje TVNu to już standard.

ocenił(a) film na 10

Wybacz, ale czy nie moge wyrazic swojej opinii? Owszem moge. Byłem dzisiaj na tym filmie i miło mnie zaskoczył, więc nie wymądzrzaj się tylko daj sobie troche luzu. Boli Cie to, że zarejestrowalem sie rowniez tutaj po tym filmie? A to wlasnie dlatego zeby wyrazic ta opinie i napsuc nerwy takim jak Ty, pseudo-krytykom mającym klapki na oczach widzac nowy film niepasujacy do ich stereotypow.
Film polecam, bo MNIE sie podobal i mam do tego prawo. Jesli Ci cos nie pasuje to nie czytaj, proste. Nie wszyscy musza sie zgadzac akurat z Twoimi pogladami, poza tym polecam troche ogarnac swoj jezyk, bo przeklenstwami pokazujesz kim jestes. Mimo to pozdrawiam.

notset

Po czym poznać że to klakier Ciacho? dalej kombinuje jak wyjść z sytuacji, w końcu za to mu płacą.

ocenił(a) film na 10
studenciak44

Heh, smieszycie mnie tymi porownaniami. Jakby to byl jakis spisek a ja w jego centrun, na prawde pomyliliscie osobe ale i tak was do tego nie przekonam i w sumie po wypowiedziach mi na tym juz nie zalezy. Widac pseudo "elite" ktora tutaj siedzi i madrzy sie tylko dlatego ze ma konto zalozone wczesniej. Powiedzcie mi jak inaczej ktos moze chciec sie tutaj w ogole zarejestrowac i wyrazac swoje opinie? Logicznie myslac, ktos ogladnal film, chce o nim doczytac wiecej, trafia tutaj choc korzystal z tego serwisu juz duzo wczesniej ale nie mial potrzeby rejestracji, nastepnie ocenia film i wyraza opinie, wydaje sie proste. Ale nie, juz jestem czescia jakiegos spisku i w ogole ble, i kazdy tylko potrafi szukac dziury w calym, tak to wyglada w moim wypadku. Panowie dajcie sobie na luz. Pozdrawiam.

notset

Tak, tak. Pozakładaj jeszcze 10 nowych nicków i dodaj 20 zachęcających wypowiedzi. Uwierz mi, tego wcale nie widać :D

studenciak44

sam zakładasz, debilu setki nowych kont, w których jedynym filmem jest Ciacho ocenione na jeden

użytkownik usunięty
notset

Oczywiście, że masz prawo. Ja też mam prawo powiedzieć ci że pierdolisz głupoty czytając "...widzac nowy film niepasujacy do ich stereotypow...". Czy ty w ogóle myślisz podczas pisania? Ten film nie pasuje do stereotypów. Kurwa nie mogę. Toż to podręcznikowy przykład sztampowości i schematyczności polskiego nędznego kina komercyjnego. No ale skoro tobie takie drewno się podoba to nic, tylko pogratulować zjebanego gustu. A co do wulgaryzmów - przynajmniej dosadnie ci to wbijam do głowy

ocenił(a) film na 10

Ciesze sie ze zrozumiales ze mam do tego prawo. W kazdym razie Twoje "dosadne wbijanie mi do glowy" jakos mnie nie rusza bo niby jak? Opinii nie zmienie a wbijac to sobie mozesz gwozdzie w swoja drewniana stope kolego a slowami "kurw* nie moge" o juz dobiles sobie deske... nie powiem do czego, tym bardziej ze jak juz tak bardzo "nie mozesz" to moze warto isc do wc i sobie ulzyc. Tyle w temacie, choc jeszcze dodam ze wlasnie o takie stereotypy mi chodzi i sam to potwierdziles slowami "Toż to podręcznikowy przykład sztampowości i schematyczności polskiego nędznego kina komercyjnego", to sa schematy myslenia kolego, z ktorych moze do tej pory nie zdawales sobie sprawy. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
notset

Dalej nie wiesz o czym piszesz. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Polskie kino które tak uwielbiasz już od jakiegoś czasu wpadło w tragiczną rutynę, ale widzę, że niewiele ci do szczęścia potrzeba skoro zadowalasz się takimi ochłapami. Zresztą wali mnie to. Ciekaw jestem tylko ile ci zapłacili za wypisywanie takich bredni, bo wierz mi, nikt komu słoń nie nadepnął na łeb i upośledził wszystkiego w głowie nie pieje z radości nad takimi gniotami.

ocenił(a) film na 10

Wiesz, nie kazdy i nie zawsze ma ochote ogladac same super produkcje wielkich rezyserow, prawda? Czasem warto sie otworzyc i spojrzec z drugiej strony lub po prostu sie wyluzowac i najzwyczajniej posmiac. Owszem, moze i nie jestem wielkim znawca kina odkad powstalo, tak jak pewnie Ty sadzisz o sobie (patrz Twoje wypowiedzi), ale wiedz, ze ten film jednak trafia do ludzi, wiec cos w tym jednak jest prawda? Nigdy nikomu nie dogodzisz filmem, ale warto okazac troche szacunku ludziom ktorzy jednak maja inne zdanie niz Twoje, zamiast rzucac epitetami i wytykaniem jakis teorii spiskowych. Pozdrawiam.

notset

dokładnie tak. zgadzam się. film ma swoich widzów, ktorym sie podoba

notset

Jak ci uśmiech nie schodzi z twarzy, to idź do psychiatry. Da ci skierowanie na operacje plastycznom. to sie da usunac:)

KLAVE

Szkoda gadać, on lub ono zapewne już zakłada kolejny nick lub skleja kolejny plagiat.

studenciak44

studenciak44, fiucie, sam założyłeś konto pare dni temu. oceniłeś tylko dwa filmy: Ciacho na 1 i dla niepoznaki Parnassusa na 10. Więc nie chrzań, że ktoś specjalnie zakłada konto żeby wystawiać pozytywne oceny, bo jest odwrotnie - tacy jak ty zakładają konto tylko po to by stawiać 1 temu filmowi.

ocenił(a) film na 10
hipis11

przykre ze forum na temat Ciacha zamienia sie w takie bezproduktywne gadanie.