PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91596
1,6 34 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Powrót do filmu w stary stylu, gdzie pamięta się z jakiego filmu był jakiś tekst. Uśmiałem się jak nigdy, teksty, gra aktorów, Małaszyński, ehhh masakra. Polecam.

użytkownik usunięty
uszek_ms_2

widocznie musiałeś na jakimś mocnym tajfunie jechać, że cie ten film rozbawił

ocenił(a) film na 6

co ty mowisz alczyk_2 ja bylem prawie trzezwy ogladajac to i tez sie usmialem , a po drugie gdzie ostatnio widziales w polskim filmie policyjna suke wleczona za cholownikiem przez centrum miasta

ocenił(a) film na 10
uszek_ms_2

Dokladnie tak:) Fabula filmu zadna, ale teksty..plakalam. Mistrzostwo:)

ocenił(a) film na 1
nana7j7

Boże! Wam to się naprawdę podobało!

ocenił(a) film na 1
k_malachowski_2

Co zrobisz? Dzieciaki tak teraz interpretują pojęcie "kultury". Chcą być "trendy"....

ocenił(a) film na 3
Ashardon

Gdybyśmy byli "trendy" (mówię tu o mniejszości, której ten film się podobał) jarałby nas Zmierzch , Harry Potter i inne badziewia. A ten film to po prostu genialna, prosta rozrywka, która nie ma nieść za sobą przesłania, nie ma porywać odkrywczą fabułą, ani skłaniać do refleksji. A czytając niektóre opinie o tym filmie odnoszę wrażenie, że znaczna część ludzi dających mu 1/10 wymaga tego po nim. Ten film to w końcu jakaś dobra rozrywka w przeciwieństwie do takich "hitów' polskiego kina jak "Miłość na wybiegu", "Nigdy nie mów nigdy", albo "Idealny facet dla mojej dziewczyny".

ocenił(a) film na 1
Pechowiec

Każdy ma niby swój gust ale sami aktorzy którzy grali w tym filmie później się go wstydzili. Ten film nie jest zabawny! Nudna fabuła, oklepane żarty i kiepska gra aktorska. Cały problem polskiej kinematografii polega na tym że jak jakiś aktor jest na topie to gra we wszystkim co się da. nie ważne czy to komedia czy kryminał, film sensacyjny, historyczny itd. To nie ma sensu ponieważ mało jest tak utalentowanych aktorów. "Zakalec" pokazał to dobitnie.

ocenił(a) film na 2
k_malachowski_2

film faktycznie słaby.chociaż ma pare dobrych momentów.dość dobrze ale tylko momentami gra małaszyński.za to tylko 4/10

uszek_ms_2

masakra z tobą

uszek_ms_2

Żarty faktycznie były zabawne... jak mi je dziadek opowiadał, a wspominał że jemu też jego dziadek je opowiadał -.-

Rzepczak

Jednych śmieszą teksty z "Ciacha" - drugich nie, jednym się ten film podobal - drugim nie.
Dlaczego zaraz się wyzywacie i krytykujecie?
Nie wiecie, że każdy ma inny gust, swoje zdanie i prawo do jego wyrażania?
Nie jest żal osób, które mają odmienne zdanie tylko tych, którzy zaraz się wyśmiewają i obrażają jak popadnie.

Mnie się film nie podobal, byl wyraźnie przereklamowany. Zabierając się za oglądanie liczylam na coś wreszcie dobrego, śmiesznego. Przeliczylam się ponieważ mi się nie podobalo, a teksty nie robily na mnie wrażenia.

uszek_ms_2

Teksty warte zapamiętania? Powrót do filmu w starym stylu? Zdecydowanie niczego takiego nie dostrzegłam. Film mnie znudził i zażenował.

ocenił(a) film na 1
uszek_ms_2

90% tekstów z filmu zostało zaczerpniętych z internetowych staroci (podobnie jak "gagi"). Nie dość że nie stać ich było nawet na odrobinę wysiłku, to w dodatku wybrali prawie same suchary ;)

uszek_ms_2

moim zdaniem megaturbo dno. Po co takie filmy robic. zgodfze się z fellini1990 małaszyński poratował troche ten film.

ocenił(a) film na 3
uszek_ms_2

Jak słusznie już zauważyła Taco - "śmieszne" testy zaczerpnięte są z netu (opisy GG, powiedzonka itd) i są oklepane jak pośladki prostytutki...