PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Jak dla mnie to film WYMIATA i jest wporządku !!!!!!!!!

londontown

nie wiem co sie tak ciskają niektórzy na tym forum. Juz im nie chodzi o pisanie o filmie tylko wymyślaja jakies kretynizmy na temat piszących pozytywy, że niby ktos ich wynajął. Po co tak przesiadujecie na tym forum, skoro tak bardzo wam sie ten film nie podobał? Taki np miastkowski ma chyba jakąś misję ratowania widzów przed Ciachem. Może liczy na to, że w niebie mu to wynagrodzą. Spoko, nie podobał ci sie film, wyraziłeś swój żal i opinię no to odpuść. Daj innym obejrzeć i wyrobić sobie własne zdanie.

ocenił(a) film na 1
hipis11

Dziwna sprawa że jedyne pozytywne opinie pochodzą od profili założonych tylko na potrzeby tego filmu !
Ja też założyłem specjalnie po to bo straciłem 2 godziny i wyszedłem 10 minut przed końcem... przede mną wyszło kilkadziesiąt osób... Cinema City Mokotów sala n*5 seans 21:15 w sobotę 9-tego

diver77

sam sie koles zdradziłeś ze tylko specjalnie na potrzeby walenia negatywów zakładasz konto. To tylko świadczy o twoim debiliźmie. Film może sie nie podobać, ale jest też duża grupa ludzi, którym przypadnie do gustu.

ocenił(a) film na 10
hipis11

Według mnie film nie jest najgorszy są momenty gdy można się pośmiać, cały czas jest jakaś akcja i jak ja na nim byłem to nikt z sali nie wychodził przed końcem. Osada mi się podobała nie wiem dlaczego inne osoby twierdzą, że Karolak jest nudny Liszowska do bani jak są tacy mądrzy i znają się na aktorstwie to niech sami spróbują zagrać lepiej.

ocenił(a) film na 1
londontown

Ale dopóki ludzie się nie ogarną i nie polecą na byle gówno tylko dlatego, że to reklamują wszędzie dookoła to będą dalej robić takie filmy i zgarniać kapuche na frajerach. A tak może ktoś przeczyta i pomyśli zanim napcha kabze twórcom tego czy tamtego gniota. Jeśli coś się sprzedaje to będzie się robić to dalej jeśli tylko się to opłaca...

ocenił(a) film na 7
rafal_dabrowa

Głupie napisy " to karolek", "ten gość się śmieje" i podobne - to mnie
trochę irytowało. Ale sam film bardzo śmieszny- dawno się tak nie ubawiłem
na komediach,a zwłaszcza polskich. Nawet przekonałem się do Karolaka, co go
nie cierpię - przyjemnie było go tu oglądać.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
dawidek1990

Byłam dzisiaj i muszę powiedzieć że film bardzo fajny :D uśmiałam się szczególnie z Karolka -Małaszyński wymiatał :)

welcia874

śmieszy mnie już ta dziecinada. Film jest jak na polskie warunki OK. Wrzaski, że to gówno, robią chyba tylko ci, którzy naprawdę nie widzieli gównianych film jak np te wszystkie zrobione przez Lubaszenkę. Złoty Środek - to jest dopiero cudaczne dzieło. Podonie jak poranki kojota i inne emc2.

hipis11

dziecinade to ty odpieprzasz.
To filmweb, polski portal internetowy czego sie spodziewałeś, fajerwerkuff ??
"Ciacho" to marna komedia i komercha. Kicz ,i kryptoreklama.
"Prawdziwa komedia" , heh jasne , żarty w stylu "kiedyś miałem tak bujne życie erotycze ,że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili zapalić" to nie jest świeży humor , to kawały kteóe słyszałem po kilkanaście razy. I z takich dialogów jest film zrobiony.
A ten w dodatku do trailera dali.
"jak na polskie warunki" to wymówka dla kretynów.
Jeżeli film jest OK "jak na polskie warunki" to nie zmienia to faktu że to jest słaby zlepek scen.
28 zł za bilet ? na "Avatar" bilet kosztował 25 zł , mimo że trohe naiwna historia to jednak nie żałuje że je wydałem. A
NO i te "efekty specjalne" w postaci kręcącej bączki suki policyjnej.
Grafika jak z jakiejś dobrej gry sprzed 2004 roku.
ale cool , "jak na polskie warunki" ..

MoRRs_Z_LaSu

studenciak44, morss jakiśtam, kretyni, sami założyliście konto pare dni temu. studenciak44 - oceniłeś tylko dwa filmy: Ciacho na 1 i dla niepoznaki Parnassusa na 10. Więc nie chrzań, że ktoś specjalnie zakłada konto żeby wystawiać pozytywne oceny, bo jest odwrotnie - tacy jak wy zakładają konto tylko po to by stawiać 1 temu filmowi. ps. fajerwerkuff? to juz chyba tylko 8latki poslugują się takim nazewnictwem. żenada.

hipis11

Patrz głupcze, nie oceniłem "Ciacho" a konto mam już 4 lata.
Myślę że to ty jesteś kretynem , a nie sorry.
Nie myśle , ja wiem że jesteś kretynem.
Wszyscy jesteśmy.
I co ty na to teraz ?

MoRRs_Z_LaSu

Film podoba się wielu ludziom. Nie ważne ile kretynizmów napiszecie i tak pójdzie na to conajmniej milion widzów sprawgnionych dobrej komedii