PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91647
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Ten film jest po prostu meczacy! Zgraja statystow ktorzy moze i zagrali by jakos ale rezyser widocznie byl zajety ch... wie czym. Muzyka. Koszmar! Nie polecam. Naprawde szkoda czasu. Ktos kto daje wiecej niz 2/10 ma dobre poczucie zartu.

użytkownik usunięty
ihsinakat

Popieram!!!!

ocenił(a) film na 2
ihsinakat

Naprawdę? Aż tak dużooo? Ja uciekłam po 10 minutach seansu XD

ocenił(a) film na 1
ihsinakat

podziwiam Cię, ja po paru minutach od włączenia doszłam do wniosku że większego shitu nie widziałam.

ihsinakat

Krytycy się znalzeźli. Pewnie oglądacie same psychologiczne ormiańskie filmy z przełomu lat 50 i 60. Dla mnie to głupawa ale w miarę śmieszna komedia, taka żeby nie myśleć tylko dać mózgowi odpocząć. Polecam do obejrzenia

ocenił(a) film na 1
novacco

No wiesz, jak dla mnie to tu trzeba troszkę 'pomózgować' bo za cholere nie wiedziałam o co w tym chodzi.. Powiem szczerze że początek troszkę mnie zachęcił ale jak zaczęłam oglądać dalej to mnie po prostu zszokowało jak można popsuć tak dobrze zapowiadający się film. Małaszyński w gównie - rzeczywiście, jest z czego się pośmiać. Mam nadzieję że ludzie z zagranicy nie widzieli tego filmu bo to po prostu poniżenie dla naszego kraju. Nie jestem jakiś krytykiem który szuka wyszukanych filmów ale ten film to totalna porażka, bez ładu i składu!

ocenił(a) film na 2
ooolccc

Doprawdy skusiłam się obejrzeć to jeszcze 2 i 3 raz i dalej nie wiem o co chodzi ID.

ocenił(a) film na 1
Hienka

najgorsze 1oo minut mojego życia jak to jest komedia to ja wymiękam xd

użytkownik usunięty
novacco

komedia, jako gatunek, nie jest z góry spisana na straty, nie musi być głupkowata (jak komentowany tu gniot). Tyle tylko, ze zrobić dobrą komedie wcale nie jest łatwo, co świetnie widać w naszym kraju. Jeśli komuś nie podoba się ten film, to być może niekoniecznie dlatego, że jest wytrawnym kinomanem, tylko po prostu film jest słaby? czasem tylko to wystarczy;)

ocenił(a) film na 3
ihsinakat

Ja wytrzymałem z 20 minut, film rwany scenariusza zero, głupkowate postacie ,w sumie bronił się tylko Małaszyński, szkoda wzroku !!!

ocenił(a) film na 3
ihsinakat

ja obejrzałam tylko pierwszą część na youtubie czyli ok 8.min.Za resztę dziękuje;/

moniq60

U mnie podobnie.... 10 minut "filmu", a trauma na całe życie..

ocenił(a) film na 3
ihsinakat

HAHAHA! Ja też 30 minut dałem radę a to i tak tylko dlatego, ze postanowiłem dać temu filmowi szansę, liczyłem, że się jakoś rozkręci;) Gdyby to było tylko nudne to może obejrzałbym całość ale tutaj z każdą sceną coraz większa żenada...A myślałem że zgon zaliczę jak zobaczyłem Małaszyńskiego w kretyńskiej scenie w ogrodzie (szczególnie jak się za drzewem schował, to już był normalnie szczyt debilizmu)... Że tak zacytuję GrayThought: większego shitu nie widziałem...

ocenił(a) film na 1
ihsinakat

Postanowiłem ,że obejrzę do sceny z Żmudą-Trzebiatowską gdzie to rozdziera swą koszulkę. Żałuje, aktorka zupełnie nie pasuje do roli ,,naughty girl". Polskie kino nie może upaść niżej.

Sajowski

Ludzie błagam dawajcie temu filmowi 1/10 bo ma zdecydowanie za wysoką ocenę. Nie polecam w ogóle. Do niedawna moim typem najgorszego filmu jaki przyszło mi obejrzeć był mały Nicky teraz ciacho jest liderem. Wytrzymałem parę minut tylko dla Żmudy.

ocenił(a) film na 3
ihsinakat

Obejrzałem cały.Tak wiem hardkor.Było kilka śmiesznych momentów,ale generalnie większość filmu leży i kwiczy.Małaszyński zrobił z siebie idiotę.Większość scen wyglądała chyba dobrze na papierze ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia,zwykły kaszan,humor naciągany i zmarnowany potencjał.

ocenił(a) film na 1
HavocM

Wytrzymałem 20 minut

ocenił(a) film na 2
ihsinakat

Zgadzam się w 100 %

ihsinakat

Dokładnie, też wytrzymałem 30 minut! Zazwyczaj nie oceniam filmu, gdy nie obejrzę całości, ale tym razem zrobię wyjątek. Zasłużone 1/10.

ocenił(a) film na 1
ihsinakat

ja na sen to cos wrzucam

ihsinakat

wytrzymałam do konca i wyszłam z poczuciem zażenowania

ocenił(a) film na 8
ihsinakat

A mnie film naprawdę ubawił. Jego głupkowatość przerosła moje wyobrażenia. :) Obejrzałam dwa razy i w wolnej chwili, kiedy będę miała gorszy dzień, chętnie sięgnę po film jeszcze raz. Polecam dla ludzi mających dystans do siebie i świata.

ocenił(a) film na 3
nieniatofka

Ja obejrzałem cały, ale przyznaję, że był to wyczyn. Film maksymalnie głupi, może kilka razy się uśmiechnąłem i to by było na tyle w w tej "komedii". Jeśli ten film niedawno był nominowany do nagrody najlepszego polskiego filmu to chyba z rodzimą kinematografią nie jest najlepiej.