Suuuuper film. Polecam kazdemu kto chodzi do kina po to by sie relaksowac.Patryk vega jak zwykle pokazał na co go stac(ci co oglądali pitbulla beda wiedziec o co chodzi).Luzna fajna i przyjemna w ogladaniu komedia z bardzo dobra obsada pozwala czlowiekowi zapomniec o przemijajacym czasie. Jezeli ktos twierdzi ze film jest beznadziejny to znaczy ze nie powinien chodzic do kina na komedie, na moim seansie całe kino rżało ze śmiechu od pierwszej minuty filmu do ostatniej.Jak chcecie obejrzec ambitne polskie kino traktujace o zyciu i problemach ludzkich to zostancie w domu, jezeli chcecie sie posmiac i odpręzyc idzcie na CIIIIIIIIIIIIIIIIACHO.
juz od kilku dni obserwuje to forum i oprócz kilku niegatywnych opinii wciąż pisanych przez tych samych ludzi, jest mnóstwo pozytywnych komentarzy ludzi, ktorzy są wprost oczarowani tą komedią. Tak samo jak ja. Z czystym sercem polecam.
hehehehehheheheheheh, ja tam widzę tylko nowych klakierów... a film, co za sit. Polecam niezależne recenzje na wielu portalach filmowych, skoro subiektywne wam nie pasują!
Strasznie przereklamowany kit i tyle,odnoszę wrażenie że im więcej reklam i ogólnego szumu medialnego tym większe dno.Dobry film zawsze się obroni,nawet bez większych nakładów na promocję.Zauważyłem że większość piszących tu komentarze ocenia ten film jako arcydzieło Polskiego kina :D.Jednak ocena ogólna Filmwebu jest bezlitosna;),czyli jednym słowem mówiąc użytkownicy portalu są troszkę zawiedzeni.Moja ocena 3/10.