PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174372}

Cripozoidzi

Creepozoids
1987
3,5 374  oceny
3,5 10 1 374
4,5 4 krytyków
Cripozoidzi
powrót do forum filmu Cripozoidzi
aproxx

ludzie prosze nie robcie z nim interesow nie wywiazuje sie ze zlecen a potem jeszcze wyzywa

arek2010

Potwierdzam

markley

markley, placzesz, bo nie wyskrobales mnie twoj 1 Evil Altar, za moje dwa Blades SIlesia i Star Worms 2 rondo ? Przykro mi, ze ci sie nie udalo, ale tylko skonczony frajer moze o to plakac i miec pretensje, ze nie udalo mu sie kogos oskubac. Tez nie moja wina jest, ze w tym czasie wpadly mi kolejne sztuki tego filmu i anulowalem niedoszla wymianke, wiec nie rob z siebie ofiary niedojdo, bo swiat sie smieje.

markley

Poza tym nie musisz sie ukrywac pod jakimis fake kontem za jakims sztucznym nikiem i tak wiem kim jestes i nie chcialbym nic od ciebie ani wtedy, ani teraz, ani w przyszlosci, nie ta liga. A na tym dogadaniu nie majac pojecia kim jestes stracilem tylko ja 20 euro na przesylce, tych dwoch kaset z Irl do Pl, ty nie straciles nic, ale jak widac masz ostry bol okolic miednicy, ze nie dalem sie oskubac. Ale tkwij sobie w tej zlosci, szybciej dostaniesz zmarszczek i sie wysuszysz jak cytryna. Mi natomiast pozostanie tylko ubaw.

markley

Grasz ofiare, a sam zerowales na tej wymiance jak wilk, bo kazda z tych moich kaset jest rzadsza od evil altar HB, a teraz probujesz przyodziac owcza skore i wmowic wszystkim, ze zrobilem ci krzywde. Co za frajer.

_aproxx

https://www.filmweb.pl/film/O%C5%82tarz+Z%C5%82a-1988-113007/discussion/Odkupie+ orginal+na+vhs,2160437

ocenił(a) film na 7
_aproxx

Brawo apro, jechać z kvrwami ostro.