Też nie lubię Sandry Bullock, przede wszystkim za rolę w Speed. Jest beznadziejna.
skoro nie widziałaś żadnego filmu z jej udziałem to na pewno nie wiesz czy jest zdolna czy nie, więc lepiej się nie wypowiadaj:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
i tu sie myslisz. widziałem "crash", "miss agent", "speed", "speed2", "człowiek demolka". i tylko w tym pierwszym byłem w stanie ja przełknąć;p;p ...
P.S.(dla mało spostrzegawczych) jestem facetem :)))))))
"piękna napewno nie. czy zdolna hmmmmmmmm......... nie wiadomo:)))))"
Napisałeś że nie wiesz czy jest zdolna a później zmieniłeś zdanie że nie możesz jej przełknąć więc masz chyba rozdwojenie jaźni. A co do nicku to nie spojrzałem na znaczek obok:))))))))))))))))
sprawiłes ze poczułemn sie kobieta :)))). miało byc "czy zdolny (bardziej od niej<zasugerowałes ze nie>) hmmmmmmmmmmmm........nie wiadomo :))))
ale macie ludzie temat, masakra co za pólgłówki są tu zalogowane. Sandra to dobra aktorka o przeciętniej urodzie i to wszystko!
To nie było do ciebie. Ale skoro już odpowiadasz, to powiedz która aktorka Ci się podoba, albo przynajmniej która nie ma przeciętnej urody:)
sorry myslalem ze do mnie. podoba mi sie np Jessica Biel,Keira Knightley, Uma Thurman