PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4828}

Człowiek-demolka

Demolition Man
1993
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 71215
5,6 22 krytyków
Człowiek-demolka
powrót do forum filmu Człowiek-demolka

7/10

ocenił(a) film na 7

spoko film.byłoby 8 gdyby nie sandra . ona jest beznadziejna

ocenił(a) film na 5
LOtaNA

Też nie lubię Sandry Bullock, przede wszystkim za rolę w Speed. Jest beznadziejna.

Dawnrazor

Sami jesteście beznadziejni. Sandra jest bardzo dobrą aktorką. Jest też bardzo ładna;)))))))))

ocenił(a) film na 7
knight_rider

zgodze sie ze jest ładna. jej uroda jest porównywalna do braku talentu :))))

LOtaNA

odezwała się ta, co nawet w 1/10 nie jest tak zdolna i zarazem piękna co sandra...

ocenił(a) film na 7
knight_rider

piękna napewno nie. czy zdolna hmmmmmmmm......... nie wiadomo:)))))

LOtaNA

skoro nie widziałaś żadnego filmu z jej udziałem to na pewno nie wiesz czy jest zdolna czy nie, więc lepiej się nie wypowiadaj:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
knight_rider

i tu sie myslisz. widziałem "crash", "miss agent", "speed", "speed2", "człowiek demolka". i tylko w tym pierwszym byłem w stanie ja przełknąć;p;p ...
P.S.(dla mało spostrzegawczych) jestem facetem :)))))))

LOtaNA

"piękna napewno nie. czy zdolna hmmmmmmmm......... nie wiadomo:)))))"
Napisałeś że nie wiesz czy jest zdolna a później zmieniłeś zdanie że nie możesz jej przełknąć więc masz chyba rozdwojenie jaźni. A co do nicku to nie spojrzałem na znaczek obok:))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
knight_rider

sprawiłes ze poczułemn sie kobieta :)))). miało byc "czy zdolny (bardziej od niej<zasugerowałes ze nie>) hmmmmmmmmmmmm........nie wiadomo :))))

LOtaNA

ale macie ludzie temat, masakra co za pólgłówki są tu zalogowane. Sandra to dobra aktorka o przeciętniej urodzie i to wszystko!

ocenił(a) film na 7
Adash

fajnie ze do nas dołączyłeś :))))))))))))))))

LOtaNA

Może jeszcze powiesz że Angelina Jolie jest o przeciętnej urodzie... <lol>

ocenił(a) film na 7
knight_rider

nie. Angelina mi sie podoba :))))))))))))))))00

LOtaNA

To nie było do ciebie. Ale skoro już odpowiadasz, to powiedz która aktorka Ci się podoba, albo przynajmniej która nie ma przeciętnej urody:)

ocenił(a) film na 7
knight_rider

sorry myslalem ze do mnie. podoba mi sie np Jessica Biel,Keira Knightley, Uma Thurman

LOtaNA

Ja filmowi daję 9/10, a Sandrę bardzo lubię, wg mnie jest dobrą aktorką i ładną kobietą. Ale nie musicie mieć takiego zdania, bo ponoć o gustach się nie dyskutuje, jedni kogoś nie znoszą a inni uwielbiają. Fajna obsada, akcja.