PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4828}

Człowiek-demolka

Demolition Man
1993
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 71215
5,6 22 krytyków
Człowiek-demolka
powrót do forum filmu Człowiek-demolka

J.w.

Szkoda, że głównej roli nie zagrał Steven bo na pewno świetnie by wypadł znając jego talent komediowy, zawsze miał świetne teksty w swoich filmach i walki ze Snipsem by lepiej wypadły, gdyż Stevie posługuje się aikido i innymi sztukami walki, a Stallone nie, ale Sly i tak zagrał dobrze :)

ocenił(a) film na 9
damianho15

Ale chodzi ci że aktorsko lepszy czy że by go nastukał. Bo Stallone aktorsko jest lepszy od Schwarzenegera.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

chyba tylko ty tak sadzisz,sylvek to rekordzista malin,a arni praktycznie w kazdym swoim filmie gra bdb!

ocenił(a) film na 9
damianho15

przecież te maliny to jest ściema nikt na nikt nie patrzy specjalnie dają maliny znanym aktorom którzy są na fali żeby był rozgłos a Stallone wtedy był na fali to mu dawali.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

a arni jakos nie dostawał a tez byl rownie popularny,terminator tam podobno zagrał perfekt

ocenił(a) film na 9
damianho15

ale zobacz sobie za jakie on filmy dostał maliny. Wiadomo że dają znanym aktorom bo jakby dali takim co nikt nie zna to by nie było kontowersji

ocenił(a) film na 9
damianho15

A ty w ogóle widziałeś, za jakie filmy od dostał maliny większości z tych filmów są bardzo dobre po za Kryształem górskim i mali agenci 3D. To, że ma mniej malin to nie znaczy, że jest dobry aktorem. Jest dobry, ale w nawalance a tak to aktorsko kiepsko:) Stallone miał sporo filmów, w których wykazał się aktorsko i umknie pokazać emocje a Schwarzenegger nie.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

wiekszosc ci powie ze w kinie akcji zaraz za brucem arni najlepszy aktorsko.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Ale ty nie wiesz, o co mi chodzi mi nie chodzi o to, kto robi lepszą nawalankę tylko, kto jest lepszym aktorem. Stallone miał filmy, w których pokazał, że umnie grać a Schwarzeneger nie ma , To, czemu wszyscy Idą do filmu, który robi Stallone. Przecież Schwarzeneger po powrocie trzymał się Stallone.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

caly czas mowie o aktorstwie,nie ma co porownywac.

ocenił(a) film na 9
damianho15

no ale wymień przynajmniej jeden film w któym pokazał swoją gre aktorską.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

on w kazdym gra bdb.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Ale ty jesteś tępy nie ma, co z tobą gadać, jeżeli uważasz, że dobra gra aktorska to jest nawalanie z karabinu i chodzenie jak Robocop z jedną tepą miną to tobie współczuje nawet nie umiesz wymienić filmu, w którym pokazał grę aktorską poza rąbanką, bo takiej roli nie miał.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

nic takiego nie mowilem,dobrze gra i tyle.

ocenił(a) film na 9
damianho15

z tym to się zgodzę dobrze gra kloca :) I wszystko na jedno kopyto jak Van Damm.
Po powrocie trzyma się Stallone bo bez Stallone jest nikim, Jak narazie po powrocie wszystkie filmy z nim bez Sylvka to klapa . Likwidator nie wyszedł za dobrze. Ale może być Hit Stallone i Schwarzeneger razem w więzieniu :)

ocenił(a) film na 9
damianho15

widze że komletnie nie masz pojęcia co to jest gra aktorska więc już nie będę z tobą gadał

ocenił(a) film na 8
dominik1989

ty nie masz skoro sadzisz iz sylvek jest w tym lepszy od arniego

ocenił(a) film na 9
damianho15

ja mam porówanie bo jak byłem dzieckiem też lubiłem Schwarcenegera od Stalllone ale z wiekiem oglądając filmy ze Schwarzenegerem i Stallonem pojąłem że Stallone jest lepszy. A ty ile filmów oglądałeś ze Stallonem .

ocenił(a) film na 8
dominik1989

sylvek raz gra dobrze raz slabiej,z nim widziałem 18 filmow,no obu lubie.

ocenił(a) film na 9
damianho15

kwestia gustu wiadomo że jak słaby film to i słabsza gra aktorska :)

ocenił(a) film na 9
damianho15

No Stallone ma tak dużo słąbych filmów bo próbował siły w różnych rodzajach filmu, No ale dobrze że wrócił do filmów akcji.

ocenił(a) film na 9
damianho15

a tak poza tym to ja nie wiem po co się kłócisz który lepszy jak też lubisz Stallone, Są w podobnym wieku i dobrze się trzymają chociaż sylvek lepiej mimo że jest starszy o rok najważniejsze żeby grali jak najdłużej .

ocenił(a) film na 8
dominik1989

arni tez teraz cwiczy i nadal dobrze wyglada,ale kariera obu nie potrwa juz dlugo,van damme pewnie najdłuzej bo najmłodszy,seagal juz tez coraz mniej kreci niestety,a nastepcow niema,kina akcji bd jak na lekarstwo po ich odejsciu.

ocenił(a) film na 9
damianho15

No co ty Stallone jeszcze do 80 pociągnie . Jest dużo aktorów w USA którzy grają do późnej starości .

ocenił(a) film na 9
damianho15

Ja lubię wszystkich aktorów którzy grali z Stallonem niektórych bardziej a niektórych mniej. By były jaja jakby Seagal z nim zagrał i by się okazało że bym się do niego przekonał hehe i bym zacząłznim wszystkie filmy jak ze Stallonem ale wątpie żęby Seagal zagrał w krórejś z cześci Niezniszczalnych bo za dumny jest i zadużo gwiazd tam gra a in lubi świecić jak to gwiazda hehe

ocenił(a) film na 9
damianho15

A poza tym większość ludzi na tej stronie też uważa że Stallone jest lepszym aktorem od Schwarcenegera spójrz na ranking.

użytkownik usunięty
dominik1989

Oczywiście to prawda. Widzę umęczyła Cię dyskusja z tym osobnikiem bez argumentów.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Wymień mi przynajmniej jeden film w którym Schwarzeneger pokazał swoją gre aktorską.

ocenił(a) film na 9
damianho15

A pozatym Schwarzeneger nie miał rzadnego filmu, w którym mógł się wykazać aktorsko a Stallone miał. Z Schwarzenegerem każdy film to typowa rąbanka z gościem chodzącym jak Robocop.

ocenił(a) film na 7
anonim7

chyba na szczęście

ocenił(a) film na 7
dark_viewer

Moim zdaniem Mewa ze swoja slynnym monolitycznym wyrazem twarzy nie pasowałby do filmu o komediowym zabarwieniu.

ocenił(a) film na 7
anonim7

Nie on w tym filmie proszę Cię Sylwek zagrał zajebiście