PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4828}

Człowiek-demolka

Demolition Man
1993
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 71215
5,6 22 krytyków
Człowiek-demolka
powrót do forum filmu Człowiek-demolka

TVN 7

użytkownik usunięty

Niedziela o 20... Na pewno obejrze po raz chyba kilkanasty heh... Śwetny film ! :)

ocenił(a) film na 9

Trzeba obowiązkowo obejrzeć.

a ja wole nie ogladac wersji z TV, nie lepiej wlaczyc sobie z VHS i delektowac sie prawdziwym tlumaczeniem Lucjana Szołajskiego? :)

użytkownik usunięty
marcino241984

Oglądając w TV masz odczucie, że oprócz Ciebie film ogląda kilkaset tysięcy ludzi, siedzisz w fotelu niekiedy samotnie spoglądając w ekran a mimo to czujesz jakbyś był w kinie na ponownej premierze jednego ze swoich ulubionych filmów :)
Przynajmniej tak jest w moim przypadku :) A co do lektora to są gusta i guściki ;)

ocenił(a) film na 8

Też mam takie odczucie:) Mamy ten film gdzieś na VHS, ale sama z siebie bym go nie włączyła, ale skoro już leci to oglądam.

ocenił(a) film na 7
marcino241984

Dokładnie, w TV było zeszmacone ostro... Jak tak można zgejać filmy..

Goro_Gondo

wstawiłem na torrenty org wersje z lektorem który nie cyka się i czyta to co mówią:) Ci co nie słyszeli prawdziwego lektora to polecam :)

ocenił(a) film na 7
marcino241984

Rip wydania VHS, czy TVrip z Canal plus?

ocenił(a) film na 8
marcino241984

kurde, szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, bo oglądałem wczoraj z tvn-owskim tłumaczeniem z Brzostyńskim ;/

Goro_Gondo

Oglądałem z napisami, ale niestety w polowie filmu napisy się wylączylem i oglądałem z tym lektorem który wszystko zdrobniał ;p

Grabka23

* wyłączyły

Ja kiedyś oglądałem, ale już nie pamiętam fabuły (kojarzy mi się tylko ta fryzura Snipesa). Więc nawet jutrzejsza sesja nie przeszkodzi mi w oglądaniu ;)