PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592693}

Człowiek z Cold Rock

The Tall Man
2012
6,3 18 tys. ocen
6,3 10 1 17532
5,0 4 krytyków
Człowiek z Cold Rock
powrót do forum filmu Człowiek z Cold Rock

nie trzyma w napięciu, nudzi i męczy.

ocenił(a) film na 3
deadboy

Ani to triller ani dramat. Ciepla woda z kranu ma wiecej akcji i zwrotow. Raz sie w moim dvd przydal ten klawisz do przewijania. Sa setki lepszych, po co sie meczyc i tracic czas. Polece np. The call(2013) czy Nieuchwytny(2008) W tych filmach rece sie Wam spoca i kark pokryje zimnym potem. A na tego szkoda plytki z tesco za 80 groszy

ocenił(a) film na 2
pisul

Mam takie samo zdanie o tym gniocie, przycisk przewijania mnie zbawił na szczęście... Absolutnie beznadziejny film, radzę trzymać się z daleka.

ocenił(a) film na 3
deadboy

dokładnie tak, nudny, film na dobranoc którego i tak się nie ogląda dokładnie..

Pszemek37

Jeśli więc nie obejrzałeś go dokładnie nie dziwi mnie z twojej strony tak niska ocena ,film jest niezły ma swój klimat .....

ocenił(a) film na 3
debora_filmweb_filmaniak

widać czytać ze zrozumieniem to nie potrafisz :) napisałem tylko że jest to typ takiego filmu. Jak dla mnie fajnie zbudowany klimat tego miasteczka ale wszystko inne nie nadaje się do niczego :)

ocenił(a) film na 7
deadboy

film taki sobie ale miasteczko i jessica biel daja rade

ocenił(a) film na 3
darkangel666

Gdy czytam o "The tall man" jaki to trzymający w napięciu i pasjonujący film przed oczami staje mi scena z Monty Pythona jak doradca zawodowy zachwala jak pasjonująca jest praca księgowego :-)

Owszem lokalizacja filmowa pierwsza klasa a Jessica daje radę, ale jej postać i cała reszta jest...pisul świetnie to ujął.