Ani to triller ani dramat. Ciepla woda z kranu ma wiecej akcji i zwrotow. Raz sie w moim dvd przydal ten klawisz do przewijania. Sa setki lepszych, po co sie meczyc i tracic czas. Polece np. The call(2013) czy Nieuchwytny(2008) W tych filmach rece sie Wam spoca i kark pokryje zimnym potem. A na tego szkoda plytki z tesco za 80 groszy
Mam takie samo zdanie o tym gniocie, przycisk przewijania mnie zbawił na szczęście... Absolutnie beznadziejny film, radzę trzymać się z daleka.
Jeśli więc nie obejrzałeś go dokładnie nie dziwi mnie z twojej strony tak niska ocena ,film jest niezły ma swój klimat .....
widać czytać ze zrozumieniem to nie potrafisz :) napisałem tylko że jest to typ takiego filmu. Jak dla mnie fajnie zbudowany klimat tego miasteczka ale wszystko inne nie nadaje się do niczego :)
Gdy czytam o "The tall man" jaki to trzymający w napięciu i pasjonujący film przed oczami staje mi scena z Monty Pythona jak doradca zawodowy zachwala jak pasjonująca jest praca księgowego :-)
Owszem lokalizacja filmowa pierwsza klasa a Jessica daje radę, ale jej postać i cała reszta jest...pisul świetnie to ujął.