Film był przeciętny można powiedzieć że nudny,bohaterek nie dało się polubić oprócz głównej oczywiście.Ten element przez który bohaterki zostawały mordowanie jest tak głupi,ten moment w którym główną bohaterka dowiaduje się kto mordował dziewczyny jest zarówno absurdalny jak i śmieszny to właśnie ten moment kiedy rozegrała się bitwa.Jak ten założyciel mógł zrobić ten magiczny płyn,tak mi się zdaje że w takich typu horrorach występuje pod koniec element absurdalny.
Jak w przypadku innych filmów tego studia to ten film wypada cienko ale nie żałuję seansu dla tego finału.
Bo koniec filmu był na tyle porąbany że pokochałem ten film a reszty mogło nie być,jakbyś czytał uważnie to byś wiedział,poza tym lubię filmy które mi dają rozrywkę,cały film był średni a finał,złoto poza tym każdy może mieć swoje zdanie i co cię interesuje moje,zajmij się sobą.
Tyle mi rozrywki przyniósł finał że dałem 10,to jest mój gust a nie będziesz mi sugerował jakie filmy mam lubić,ty tam sobie lub Ghostland i Niezwyciężonych,ja lubię i też filmy przeciętne z fajnym zakończeniem.