PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838911}

Czarne święta

Black Christmas
2019
3,4 4,9 tys. ocen
3,4 10 1 4853
3,8 10 krytyków
Czarne święta
powrót do forum filmu Czarne święta

Film był przeciętny można powiedzieć że nudny,bohaterek nie dało się polubić oprócz głównej oczywiście.Ten element przez który bohaterki zostawały mordowanie jest tak głupi,ten moment w którym główną bohaterka dowiaduje się kto mordował dziewczyny jest zarówno absurdalny jak i śmieszny to właśnie ten moment kiedy rozegrała się bitwa.Jak ten założyciel mógł zrobić ten magiczny płyn,tak mi się zdaje że w takich typu horrorach występuje pod koniec element absurdalny.
Jak w przypadku innych filmów tego studia to ten film wypada cienko ale nie żałuję seansu dla tego finału.

Piotrtv

Jak dla nudnych i przeciętnych filmów dajesz ocene 10 to jaką dajesz dla fajnych filmów he?

diavolo0801

Bo koniec filmu był na tyle porąbany że pokochałem ten film a reszty mogło nie być,jakbyś czytał uważnie to byś wiedział,poza tym lubię filmy które mi dają rozrywkę,cały film był średni a finał,złoto poza tym każdy może mieć swoje zdanie i co cię interesuje moje,zajmij się sobą.

diavolo0801

Tyle mi rozrywki przyniósł finał że dałem 10,to jest mój gust a nie będziesz mi sugerował jakie filmy mam lubić,ty tam sobie lub Ghostland i Niezwyciężonych,ja lubię i też filmy przeciętne z fajnym zakończeniem.

diavolo0801

Lubię taką nutkę absurdu co prawda film był średni ale finał, złoto.

ocenił(a) film na 3
Piotrtv

tragedia

ocenił(a) film na 2
Seba24

Ten ktoś nad nami na chyba rozdwojenie jaźni...
Sam nie wie co powiedzieli