Kto mi odpowie na pytanie dlaczego ten film nie jest wyświetlany w Lubelskiej Cinemie?
Weź tu człowieku obejrzyj oscarowe filmy przed premierą w kinie. To samo fighter. Trzy
miesiące PL dystrybutor będzie napisy robił.. !
Nie wiem skąd ktoś tutaj miałby znać odopowiedź na Twoje pytanie. Naprawdę lepiej i szybciej byłoby wysłać maila w tej sprawie do Cinema City (arkadia@cinema-city.pl) i dowiedzieć się z pierwszej ręki. Nie uważasz?
szczególnie, że dajesz mi maila do warszawskiego cinema city :P Na filmwebie siedzą różni ludzie, uwierz mi.
...różni ludzie, w tym ja :D
Frapowany tym samym pytaniem wysłałem już wczoraj maila do gdańskiego oddziału cinema city - Krewetka i oto część odpowiedzi:
"Nie przewidujemy wyświetlania tego filmu w Krewetce. Niestety dystrybutor nie dysponuje ilością kopii równą ilości kin. W takiej sytuacji część kin naszej sieci otrzymuje kopię, część nie."
Spokojnie Panowie, nie bądźmy takimi Gladiatorkami, co sobie skaczą do gardeł :)
ja musiałem specjalnie do wawy jechać, przez nasze kochane lubelskie cc
ale warto było! genialny film! nic dodac nic ując
ja sobie poradziłam inaczej i pojechałam do Warszawy :)
a najlepsze jest to, że "Och Karol 2" puszczają 12 razy dziennie... to mówi samo za siebie.
pzdr.
Nikt sobie nikomu do gardeł nie skacze. Przypadkowo dałem linka do Arkadii, przepraszam. Natomiast "pmezykowski" wysyłając w tej sprawie maila sam przyznał mi rację (nieumyślnie) - najlepiej wysłać maila. Przecież sam tak uważałeś skoro to zrobiłeś.
Właściwie, też zdziwiło mnie to, że na cały Sosnowiec i Katowice, Black Swan puszczany był TYLKO w jednym miejscu (punkt 44) i to trzy dni po premierze. W szczególności, że przecież jest to kandydat do Oscara, o którym słyszał chyba każdy.