Specyficzne kino, które nie każdemu przypadnie do gustu. Między innymi dlatego, iż wiele rzeczy w filmie wydaje się na początku niejasne, niezrozumiałe, przez co widz może poczuć się lekko zdezorientowany.
Dokładnie tak jak powiedziała poprzedniczka, jednak ja mogę z czystym sumieniem polecić. Mnie bynajmniej takie kino pasjonuje.
Nie rozumiem , najpierw polecasz film ,a następnie stwierdzasz ,że takie kino cię nie pasjonuje?
Nie, nie;) Źle napisałam, przepraszam;) Miałam na myśli, że mnie pasjonuje, bardzo lubię takie filmy;) Tak więc; polecam, bo takie kino mnie PASJONUJE;)
Sorki za błąd;)
Ja również mogę polecić ten film. :) Choć jak pisano wyżej jest to dość specyficzne kino i nie każdemu podpasuję. Faktycznie na początku czułam się zdezorientowana, nie wiedziałam co jest prawdą, a co nie. Gubiłam się w tych niejasnościach, ale końcówka, mmm cudo :) Polecam, naprawdę. :)
Polecam i zachęcam do obejrzenia. To chyba pierwszy film, po którego obejrzeniu obudziłam się rano i nie wiedziałam co się dzieje. Byłam totalnie rozdwojona i musiało minąć kilka dni zanim doszłam do siebie. Zaskoczył mnie chyba pozytywnie, bo nigdy wcześniej nie czułam się tak po żadnym filmie...genialna Natalie.
rozpierdalaja mnie takie pytania - czy warto obejrzec, czy to jest smaczne, czy tam jest ladnie.....
Ogarnij sie trollico