PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź
ocenił(a) film na 4
sotf

Ja spodziewałam się zupełnie innego filmu. Po wszystkich pochwałach tej produkcji, jakich nasłuchałam się od znajomych i naczytałam od 'znawców kina', totalna klapa. Film to dno. Coś tam jednak, baaardzo sporadycznie, ciekawego było, dlatego 3/10.

ocenił(a) film na 7
psiara1994

Często właśnie jak ludzie chwalą jakiś film mówią że super i takie tam a ja go oglądam to odrazu od niego więcej oczekuje i łatwo wtedy sie zawieść. Tak było w tym przypadku.

sotf

Jestem właśnie po obejrzeniu. Także oceniam film na 7. Trochę się zawiodłam, ale muszę przyznać, że Natalie stworzyła świetną kreację:)

ocenił(a) film na 9
bs85

A zapytam z ciekawości... Co wam się nie podobało a co się podobało. Bo trudno mi tych postów wyczytac szczegóły...

Sherkin42

Ogólnie film był przeciętny, mimo iż lubię tego typu produkcje czegoś mi brakowało. "Podziemny krąg" w tym względzie wypada dużo lepiej. Początkowo przynudzał...później nieźle się rozkręcił. O ile kreacje bardzo dobre, to sama fabuła mnie aż tak nie porwała. Z pewnością wart obejrzenia.

ocenił(a) film na 6
bs85

Mnie ten film też zawiódł. Nie był beznadziejny, ale myślałam, że będzie coś lepszego. Miałam schizy po nim. Nie wiem czy kiedyś obejrzę go ponownie.

ocenił(a) film na 10
Sherkin42

Według mnie troszkę za dużo tego obmacywania (Nie lubię jak jest za dużo takich scen w filmie, bo zawsze wydaje mi się, że reżyser to robi specjalnie, w razie coś nie wyjdzie, faceci będą się cieszyć. Ale tutaj wszystko jest uzasadnione i zamierzone. Jeśli matka ją wykorzystywała, to dziewczyna mogła mieć lekko "zryty beret"...;)) stąd te sceny. Film rewelacja!

ocenił(a) film na 9
sotf

rozwalił mnie Twój komentarz, nieźle się uśmiałem ;) -> 'Film Ok ale bez większych fajerwerków'.

ocenił(a) film na 7
szwarzenegger

No bo wszyscy go wychwalali, a niewiem za co. Można obejrzeć ale żebym go kiedyś obejrzał 2 raz to wątpie.