PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Znowu wydali więcej na reklamę niż na scenariusz

SmartR

wlasnie? czy ludzi pogielo? jest tyle innych,swietnych filmow.

ocenił(a) film na 9
japanxpraline

powiem szczerze nie widziałem żadnej reklamy a poza tym takie filmy jak "Black Swan" są polecane i ludzie którzy interesują się filmami wiedzą o wcześniej o takich filmach.To jest właśnie świetny ,oryginalny ,klimatyczny film z genialna muzyka,i aktorstwem oraz ciekawą fabułą nie wiem co Wam się w nie podoba.Widocznie nie oglądaliście innych filmów tego reżysera.Czarny Łabędź jest filmem wyższej kategorii i takie filmy się czuje albo nie.Taki film nie pasuje to tych jakie puszczają w telewizji.Chciałbym usłyszeć jakieś argumenty z Waszej strony co w nim się nie podoba i jakie to filmy bardziej zasługują na taka ocenę.

SmartR

popieram,totalne nieporozumienie o_o .

ocenił(a) film na 8
SmartR

Racja, American Pie na pierwsze miejsce w TOP 100

ocenił(a) film na 9
Georgiana_

tak jak mówiłem pare dni po polskiej premierze wejdą tu tacy ludzie i biedą pisać takie rzeczy.
Odrazu uprzedze ,że jak będziecie pisać rzeczy typu film jest poplątany i bez sensu to ośmieszacie własną osobę;]

ocenił(a) film na 9
YourMind

To był sarkazm.

ocenił(a) film na 8
magin7

Dokładnie. Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać : D

ocenił(a) film na 9
magin7

wiem widze raczej ocene 9/10 chodzilo mi o te inne komentarze po prostu nacisnąłem odpowiedz ostatniego komentarza z przyzwyczajenia ;p

ocenił(a) film na 4
YourMind

zgadzam się. Film był fajny pod kątem psychologicznym, ale wiek od 15 lat to była przesada!!!! Sceny lesbijskie czy masturbacja nie nadają się dla 15latka. A może też napiszecie, że nie rozumiem głębi przekazu tej sceny?