PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Kurde mam go na kompie ale jakoś nie podchodzi co zacznę go oglądać to po chwili mi się nudzi i wyłączam :) chyba nie bedzie mi dane obejrzeć go od początku do końca ,nie wydaje mi sie zeby film był ciekawy :)

ocenił(a) film na 8
btk19

A może jednak będzie ciekawy?

użytkownik usunięty
btk19

może nie ten nastrój? spróbuj za tydzień, dwa, może zmienisz nastawienie ;))

ocenił(a) film na 9
btk19

To żałosne ,że ludzie oglądaja takie filmy ''Na kompie'' !! .. że w ogóle oglądaja ''na kompie''! .

btk19

mam to samo,w końcu go dziś skasowałam

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 8
evvivaLarte

nie napalaj się tak, to jest jak z wytwórniami muzycznymi - kupujesz płytę w podziękowaniu za dobry album, z czego twórca dostaje tylko kilka procent - tu podejrzewam, że jest podobnie :)

ocenił(a) film na 9
joker_skater

nie zapalam , nie podpalam i jakolwiek .. Dzokuniu... . odniosłam sie do stwierdzenia- ' mam go na kompie'' - więc widzac jak w zyciu to stwierdzenie sie obraca...a obraca sie na ściaganiu filmów z internetu ( faktycznie , notorycznie i przewaznie NOCNIE ) a.. Nie kupowaniu Wersji DVD w rodzaju ''..kupujesz płytę w podziękowaniu za dobry album..'' .
Żałosne ! tak.... boo kilku calowy monitor kompa\ nawet nie zastapi Ci chwil spedzonych w sali kinowej.. efektu Duzego ekranu, klimatu miejsaca... i Luuuudzi !

ocenił(a) film na 8
evvivaLarte

"klimatu miejsaca... i Luuuudzi !" są różne preferencje, ale wg mnie miejsce, w którym oglądamy film ma nie mieć żadnego klimatu, nic, pustka otaczająca mnie i seans, tylko widz i film - to są najlepsze warunki. Ludzie na seansie? :) Co do komputera, mam 27" monitor (są większe, komputer to nie laptop), kilka razy oglądałem na nim film - jest wystarczający i niejedna osoba chciałaby mieć chociażby takie warunki w pokoju do oglądania filmów.

joker_skater

A co wam za róznica gdzie filmy ogladam :) w kinie czy na kompie, często bywa że w kinie nie można sie skupić na filmie przez ludzi co tam są bo jedzą chipsy i popcorny szeleszczą durnymi paczkami . Więc nie muszę aż tak bardzo czuć klimatu dużego ekranu i Luuuuudzi :)