PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Masakra.

ocenił(a) film na 7

Jak takie grube i brzydkie coś jak Portman mogło zagrać balerinę?

ocenił(a) film na 10
jasiu15

Marna prowokacja :(

ocenił(a) film na 10
jasiu15

Z tego prostego powodu, ze nikogo lepszego na tą role nie było ;] jaki pech... akurat taka 'gruba i brzydka' aktorka...co ona w ogole tak długo robi na scenie? ;]

jasiu15

grube? Litości... Natalie jest szczuplutka.
Czy brzydka czy ładna to tylko kwestia gustu. Jak dla mnie ma coś w sobie.

ocenił(a) film na 9
jasiu15

twoja stara

jasiu15

Jasiu twój login mówi wszystko.Jeśli ona jest gruba i brzydka to żal mi twoich rodziców.

jasiu15

Jasiek, twoja stara prowadzi pociag w Teleexpressie.

ocenił(a) film na 6
jasiu15

Gruba? Aż dziś sam z kumplem siedząc z kumplem w kinie, komentowałem, że jest okropnie chuda...
Widocznie niektórzy mają kompleksy.

ocenił(a) film na 10
jasiu15

grube i brzydkie???? bez komentarza!!!!!

jasiu15

masz rację, hehehehhehehehe

żartuję oczywiście...

ocenił(a) film na 7
jasiu15

Taka głupiutka prowokacja (albo jak niektórzy, mówią, trollowanie czy), moja pierwsza tutaj zresztą, ale i tak parę osób się nabrało. Natalie jest oczywiście szczupła i śliczna jak obrazek, bardzo ją lubię.

ocenił(a) film na 6
jasiu15

Znajdź sobie więc kolegów, którzy będą mieli ochotę wysłuchiwać twoich przezabawnych prowokacji.
Rozumiem że teraz ferie, więc do szkoły nie musisz chodzić, ale idź męczyć swoją osobą użytkowników na innym portalu.

ocenił(a) film na 7
Maly_Dzielny_Parowozik

Kolejny wrażliwiec? :) widać wystarczy mieć cyferkę poniżej 20 w nicku, żeby inni patrzyli na mnie z góry :)

ocenił(a) film na 6
jasiu15

Jeśli jesteś starszy niż sugeruje to Twój nick, to tym gorzej świadczy to o Twojej inteligencji, gimnazjaliście jeszcze można wybaczyć robienie z siebie debil, mówiąc brzydko i kolokwialnie, ale prawdziwie.

ocenił(a) film na 6
jasiu15

Nie, wystarczy błysnąć głupotą, tak, jak to zrobiłeś :)

ocenił(a) film na 8
jasiu15

Haha, jesteś nawet podróbą trolla.

ocenił(a) film na 9
Georgiana_

dodam tylko dla wiedzy, że natalie specjalnie do tej roli schudła 10 kg (a jak wiadomo przedtem już była bardzo chuda)