Film jest bardzo dobry. Mocno przekazuje emocje widzowi a do tego niesamowita gra
Portman. Nie wiem co myśleć o tym filmie po artykule opisującym iż to nie ona tańczyła a
dublerka ale i tak uważam że jest to dobry film. polecam
zgadzam się, film naprawdę dobry! i rzeczywiście, Portman zagrała doskonale. I film ogólnie jest dobry, mroczny, przybijający. Wykorzystywana seksualnie dziewczyna przez swoją matkę zachorowała na schizofrenię. tragiczne losy dziewczyny.
tak jak w tytule może być;p film dobry gra aktorska portman bardzo dobra ogólnie zasłużony oscar tyle że sam film specjalnie mnie nie porwał:/ hmm nie wiem dla czego może dlatego że wczoraj oglądałem film też o człowieku chorym na schizofrenię (Piękny Umysł).
:) bardzo możliwe. to też bardzo dobry film. ogólnie, problem schizofrenii jest w niektórych filmach dość dobrze i ciekawie zaprezentowany.
pewnie, pewnie, wszystko zależy od gustu. :) tak czy inaczej, film poruszajace ten temat są całkiem ciekawe.
Być może przypadł Ci do gustu bardziej, jako że o owym problemie opowiadał. W opozycji do "Czarnego łabędzia'', który tak naprawdę o schizofrenii nie mówił...