PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Zastanawiam się skąd te recenzje i dyskusje na temat TREŚCI (ang. plot :D) filmu
skoro...polska premiera jest dopiero dziś...ależ to niesamowite ;)

monique_11

Ponieważ światowa premiera była już we wrześniu ubiegłego roku i film można zobaczyć chociażby w internecie za darmo z napisami. I jeśli ktoś widział to może się wypowiedzieć

monique_11

To nie jest ani trochę niesamowite. Na torrentach można znaleźć ten film w dobrej jakości i z polskimi napisami. A jak ktoś oglądał to może się na ten temat wypowiedzieć. Proste i logiczne.

ocenił(a) film na 9
monique_11

Internet potrafi czynic cuda...:))

ocenił(a) film na 8
monique_11

Film można było obejrzeć w Bydgoszczy na otwarciu festiwalu Camerimage w listopadzie ub. roku :)

ocenił(a) film na 8
enchant

Można było zobaczyć z torrentz kropka kom?
Lol, "wielkie zdziwienie", ależ ci się udało nas nabrać, haha :/

ocenił(a) film na 8
ziemko_2

Nie wiem, o co Ci chodzi - pierwszy z brzegu link ze szczegółami...
http://www.pluscamerimage.pl/index.php?lang=pl&pg=90522c84f5db5fc

Inny przykład - polska premiera "W stronę morza" styczeń 2005, film pokazany na otwarciu tego samego festiwalu w październiku 2004.

ocenił(a) film na 4
enchant

Spokojnie, @ziemko_2 nie ogarnia drzewka na forum, stąd ten chaos....

ocenił(a) film na 8
_Garret_Reza_

:) Nie byłam pewna - w necie wszystkiego można się spodziewać ;)

ocenił(a) film na 9
monique_11

Na Donniego Darko też pewnie czekałaś aż puścili na TVN-ie, 7 lat po amerykańskiej premierze... Mam nadzieję, że jednak nie jesteś hipokrytką i naprawdę nie popierasz i nie korzystasz z piractwa.

_Szaman_

Donniego Darko kupiłam na allegro... Nie, bo to kradzież i wciąz bedzie mnie dziwilo, że ludzie nie zdaja sobie z tego sprawy... Do sklepu też wchodzicie i bierzecie co chciecie bez płacenia? Nie rozumiem i nie zrozumiem.

ocenił(a) film na 6
monique_11

Bardzo dobrze! Uważam, że to jest kradzież. Pamiętajcie, że co dziś ukradniecie, zostanie i wam w przyszłości ukradzione. A "Black Swan" bardzo dobre kino. Już dawno nie było tak dobrej dramatycznej roli w dużym komercyjnym kinie. Co do reszty mam więcej uwag. Natalie natomiast doskonała! (pokaz we Francji, żeby spekulantów zabrakło;))

ocenił(a) film na 9
monique_11

Ok, spoko, każdy ma prawo do swoich przekonań i bardzo to szanuję. Spytałem, bo często ci co najgłośniej krzyczą zapominają co robili w czasach VHS-u lub pierwszych DiVX-ów...

ocenił(a) film na 4
monique_11

Pomnik dla tej pani!