PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 375 tys. ocen
7,7 10 1 375459
7,4 68 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

jest to najsłabszy film Finchera. jak na jego możliwosci (fight club, siedem i zapasnik) ten film jest bardzo słaby. nie polecam ale jesli obejzycie to sami przyznacie mi racje. Czarny łabądz zawodzi.

komunista

Z niczym się nie zgadzam począwszy od tego, że to film Finchera(!!!) :P kończąc na tym, że film słaby, akurat dla mnie to najlepszy film roku i powinien dostać oscara w tej kategorii właśnie!

marcinn_ek

moze i baran, ale ma racje - film kiepski

ocenił(a) film na 8
komunista

od kiedy zapaśnik i black swan to filmy finchera?
Oszalałeś?

ocenił(a) film na 8
komunista

CO to za baran daje takie posty ;)

ocenił(a) film na 9
komunista

dziecko sprawdź w wikipedii najpierw, a potem się udzielaj. 1/10 dla social network?? a jak będzie film o stalinie to dasz pewnie 10/10 :D
za chwilę zamierzam obejrzeć łabędzia, ale Aronofkyego, a nie Finchera

ocenił(a) film na 10
komunista

Przestańcie karmić trola ;)

ocenił(a) film na 8
LukC

Ta doktryna komunistyczna przeżarła mu mózg :D

ocenił(a) film na 9
komunista

Tak, "Czarny Łabędź" zawodzi w niebo głosy, a ja razem z nim czytając takie posty. To chyba nie takie trudne przeczytać rubrykę "O filmie" fakt że wrzuciłeś do tego worka jeszcze "Zapaśnika" świadczy o tym że to nie była "zwykła pomyłka" tylko po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz . Zero argumentacji, tylko prymitywny zabieg " nie polecam ale jesli obejzycie to sami przyznacie mi racje"- czyli film jest bee a jeśli się ze mną zgadasz to jesteś cacy?? Albo masz 13 lat albo braki w myśleniu.

ocenił(a) film na 6
magin7

Przychylam się do wypowiedzi komunisty,choć mój drogi to film Darren Aronofskiego,który zrobił filmy zapadające w pamięć,tu niestety tego nie będzie w każdym razie w moim przypadku.Poszłam z nastawieniem,ze będzie gigant a okazało sie,ze Mansel bardziej muzycznie mnie zaskoczył w źródle czy Requiem dla snu.Nie ukrywam pare scen świetnych,Portman grała bardzo dobrze i idealnie pasowała do tej roli i tyle jeśli chodzi o ten film.Warto zobaczyć ale na pewno nie zabija...,a szkoda bo liczyłam na to:)

ocenił(a) film na 6
komunista

Zgadzam się. Jak na David`a Lynch`a film słaby:P

komunista

jak już wymieniłeś te filmy to uważam, że zdecydowanie najsłabszym z nich jest "Zapaśnik". Film do obejrzenia z przesłaniem, ale jak dla mnie przereklamowany i szczerze mówiąc były momenty w kinie, że przysypiałam. Miał bardzo duże możliwości a jakoś tak słabo to wyszło.... Ale to tylko moje zdanie:)

ocenił(a) film na 9
komunista

Hahahahah, koleś jak wkręca :D Nie no mega :) daje nie tego reżysera, nie te filmy i czeka kto mu pociśnie. i bach, pociskają mu :D

ps. użytkownik moc, nick: komunista, najlepiej oceniane filmy : Stalin i Stalin - Człowiek dla Społeczeństwa. Oba 10/10. Hhahahha, nie go gość jest kozak :D