Nie zgadzam sie całkiem klimatyczny hororek niezłe pomysły ukrywją braku budżetowe , dla niektórych horro bez latających głow i cystern krwi to nie horro mnie sie filmik podobał
i juz wiarygodny nie jestes: nie 10 a 8, a to spora roznica. zohan to debilna komedia - albo kochasz albo nienawidzisz. Punisher to kult. czytales w dziecinstwie marvela?
czerwone piaski nie jest ani horrorem ani thrillerem ani niczym ciekawym. gniot
Heh mój błąd sry ale nie czytałem marvela - wolałem Thorgala i Yansa :P
trochę wyższym poziom... z marvelowskich herosów najbardzie podchodzi mi Spidy "wielka siłą niesie ze sobą wielką odpowiedzialność" -Zohan to fim na 1 raz nikt go nie bedzie pamiętał za miesiąc nawet sie uhahałem ale bez przesady Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi to bardziej mój humor...
No tak Zohan nie będzie się pamiętało za miesiąc ...
Ej!!!!!! A o czym był "TEN" Czerwone piaski bo już zapomniałem ,a co dopiero wczoraj go oglądałem :).
No tak wiedziałem że jakiś entelgent nie odpuści oglądaj co chcesz ale nie bluzgaj dobrych filmów nie wszyscy lubia debilizmy z Sandlerem ogądać ....
Rozumiem że każdemu mogą podobać się inne filmy ,ale nazwanie tego czegoś dobrym filmem to jest dopiero wielka kpina z kinematografii.
Tak jak nazywanie filmami tego czegoś z lundgrenem :) ale ok ja cie karmil nie będe a kysz do jakini ....
film niedopracowany w każdym aspekcie. nawet flaga amerykańska na ramionach jest odwrotnie przyszyta :o
Jest dobrze przyszyta.
Wg. regulaminu na lewym rękawie flaga ma gwiazdy przy lewej krawędzi a na prawym ramieniu ma być lustrzane odbicie czyli gwiazdy przy prawej krawędzi.
Jeżeli twoja wiedzą w pozostałym zakresie jest równie dogłębna to z chęcią oglądnę ten film.
stwierdzenie z flagą było czystą prowokacją z moje strony. w kazdym filmie wojennym,a ogladam ich niemalo, tudziez relacji z wojny - flagi sa przyszywane w ten sposob. nie trzeba znac przepisow zeby na to wpasc.
a film zobacz - najwyzej stracisz 2h z cennego zycia - no chyba, ze nie ceniesz zycia za nadto.
Po pierwsze to 1:25 a nie 2 godziny, a po drugie stratą jest obejrzenie jedynie ostatnich 35 min. pierwsze 50 jest nawet przyzwoite tak na 5,5
A co do niedociągnięć to mimo iż ekspertem w dziedzinie militariów nie jestem to zdaje mi się że na karabinkach grenadierów (drugi móżynek oprócz dowódcy) nie montuje się żadnych celowników optycznych gdyż przeszkadza to w użyciu celownika 'od' granatnika właśnie.
Nie przeszkadza. Przez celownik krzywkowy do M203 celuje się pod innym katem niż linia celownicza ACOGa.
Poza tym na zdjęciach USMC widać że noszą jednocześnie ACOGi i M203.