PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32359}

Czerwony smok

Red Dragon
2002
7,6 260 tys. ocen
7,6 10 1 260017
6,8 43 krytyków
Czerwony smok
powrót do forum filmu Czerwony smok

Sobota zapowiada się świetnie najpierw dom dusz a póżniej o 23.00 Czerwony smok polecam Oczywiście na TVP czyli bez reklam

realfan9

Oglądam, ale zrezygnuję chyba - fatalna jakość dźwięku w tle za lektorem. Dziwne, to przecież nowy film - a dźwięk jak z kinówki.

realfan9

Co tam dźwięki, wazne ze film jest ciekawy:) Mi sie go fajnie ogląda i podziwiam Eda...kolejny dobry film z jego udziałem, spoko.

ocenił(a) film na 9
realfan9

hmmm. filmy tego pokroju warto nawet z kiepskim dźwiękiem obejrzeć, ale nie było aż tak źle.

ocenił(a) film na 9
realfan9

Wczoraj/dzisiaj oglądałem do właśnie na TVP1, po mimo złej jakości dźwięku złemu tłumaczeniu(np. tu pisze że zabójce nazywali "zębową wróżką", a w wersji na TVP1 nazywali go "mleczakiem") na prawdę było warto. Polecam.

ocenił(a) film na 6
_Candy_

Faktycznie zarówno jakość dźwięku jak tez i tłumaczenia pozostawia wiele do życzenia. Czerwony smok to chyba najsłabszy film o Hanibalu Lecterze ale warto obejżeć ze względu na Ralpha Fiennesa.

Mleczak? TVP powinno lepiej dobierać sobie tłumaczy...

ocenił(a) film na 8
Aldo_Martinez

Dźwięk niestety był fatalny, a tłumaczenie słabe.

użytkownik usunięty
Ichthys

Filmik spoko. Dźwięk mi nie przeszkadzał. "Mleczak" też mi nie przeszkadzał. Nawet lepszy taki pseudonim niż "Zębowa Wróżka".