PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=781}

Dług

1999
7,8 155 tys. ocen
7,8 10 1 154706
8,1 56 krytyków
Dług
powrót do forum filmu Dług

Jestem przyjacielem Sławka Sikory - pierwowzoru poztaci Stefana z "Długu". Znamy się od lat, a zatem również znam jego historię z "pierwszej ręki". Jeżeli wzruszyła Was historia Sławka i Artura, możecie złożyć podpis pod petycją do Prezydenta RP w wsprawie o akt łaski dla chłopaków. Można oddać swój głos na stronie o adresie www.dlug.org.pl. Jeśli chcecie bardziej pomóc - skontaktujcie się ze mną lub autorami strony. Mój emil: piotrkonca@wp.pl
http://strony.wp.pl/wp/horror2001
Pozdrawiam wszystkich! PK

ocenił(a) film na 10

re.: akcja
Piotrze !
Rozpropagowałem stronę o śławku Sikorze. Pociągnąłem ludzi z czzatu na Wirtualnej Polsce. Wszyscy moi znajomi są ze Sławkiem. Myślę że akcja da Efekt. Pozdrawiam

napewno
Podpiszę się napewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Patt

I tak akcja daje efekt. Dobrze, że można sięgnąć w przeszłości w Necie. Dzięki temu ja czyli pierwowzór Stefana z Długu, mogę dziś po latach dotknąć solidarności ze mną.
23.04.2003 roku poparło mnie 5094, a dziś już ponad 22 000 osób.
Dzięki to wróży dobrze sprawie. Może Pan Prezydent weźmie pod uwagę podpisy zbierane na mojej stronie www.dlug.org.pl
Dziękuję i Pozdrawiam
Sławek Sikora

ocenił(a) film na 10

Złożyłam podpis pod potycją o ułaskawienie, mam nadzieje ze to cos pomoże. Zastanawiałm sie swojego czasu dlaczego prezydent ich nie ułaskawił juz wcześniej? a odpowiedź jest przeciez banalna. Pozdrawiam, wierzę , że sie uda ( im obu).